Friday, 29 November 2013

Dah Boleh Cashout Yeay

Assalamualaikum.

Semua orang ada habit termasuklah aku. Kalau nak tau habit aku boleh la tengok SINI. Eh, tetiba terpromote entri lama. Motif sangat aku nie. Wahahaha. Sebenarnya aku nak cakap yang aku ada habit sebelum update blog. Aku pun pelik sebenarnya dengan habit aku nie tapi apakan daya sudah suratan, apatah lagi ku hanya insan biasa. Blaa blaa blaa. Apalah aku nie, tak habih habih tipu orang kehkehkeh. 

Ehem. Ingat tak entri sebelum aku p kem tu. Aku ada suruh hampa klik klik mengklik iklan kan hehehe. So, aku nak ucap terima kasih kat hampa sebab sudi klik iklan kat blog aku nie dan aku dah boleh cashout, yeayy. Penantian dari 27/11/12. Alhamdulillah :')

Dari gambar nie, hampa dah boleh nampak betapa pentingnya cpuv bagi blog aku nie. Cpuv tu kira punca earning nuffnang aku menaik wehh. Kalau blog aku takdak cpuv, mau jenuh tunggu nak cashout. Sobs sobs. RM34.68 tu pun setelah 27 cpuv dicreditkan. Bersyukurlah kan. Alhamdulillah :')

Sekarang, blog aku ada 3 cpuv yang still running. Aku sengaja tinggal 3 cpuv tu on going sama sama. Biaq depa eratkan hubungan silaturahim. Bak kata peribahasa melayu air dicincang takkan putus. Hmm, percaya sangat la cakap aku ihik. 

Rajin rajin lah klik iklan kat blog aku yaaa. Kbaii, nak blogwalking sat :)

Assalamualaikum.


ps : churpchurp aku lagi setahun, boleh la cashout. -__-

ps : aku nie tak habih habih merapu. apala nak jadi. hmm -__-

ps : penat la update blog guna keyboard rosak. tension. -__-

ps : setiaperenggan takdak kesinambungan. hmm -__-

38 comments:

Afiqah Adzan said...

Alhamdulillah.. Rezeki akak kan .. Dah klik hehe

Nur Azwa Edora said...

ALHAMDULILLAH .. rezeki awak di hari jumaat nie.. hehe :D

Mazni Munawar said...

wuiyoo dapat duit. bestnya *_*

Paperbag Head said...

Alhamdulillah~

Nak tanya...paling tggi 1 CPUV yg anis pernah dapat brapa?

:)

Anis Farhana said...

@Paperbag Head paling tinggi RM10. kalau traffic tinggi, boleh dapat banyak lagi :)

Anis Farhana said...

@Mazni Munawar memang best! hahaha >.<

Anis Farhana said...

@Nur Azwa Edora Alhamdulillah, rezeki. hehe. :)

Anis Farhana said...

@Afiqah Adzan Alhamdulillah, ya rezeki. hehe. thanks :)

Scha Aryana said...

Wahwahh bestnyaaa :)

Dreamland said...

alhamdulillah (:

Simplesyara said...

Wooh~~ Tahniah. nanti bank in sikit duit eh. XD

Anis Farhana said...

@Scha Aryana kan kan. best kan. hahaha :)

Anis Farhana said...

@Dreamland Alhamdulillah. :)

Anis Farhana said...

@Simplesyara hehehe. tak janji laa. wakaka >.<

Nini Hanini said...

seronok dia dapat duit,hehe..

Nur said...

Alhamdulillah rezeki kamu..happy2 dapat duit :)

ezyra daniel said...

wahh banyak tu..alhamdulillah..
btw done klik2 apa yang ada hehe

Aefa Aerisya said...

aefa pon rase cm nak cash out jugak :D

Anis Farhana said...

@Aefa Aerisya cash out cash out , jangan x cash out. heheh :)

Anis Farhana said...

@ezyra daniel Alhamdulillah, rezeki. heheh. thanks :)

Anis Farhana said...

@Nini Hanini hahaha. seronokk laa :)

Anis Farhana said...

@Nur Alhamdulillah, hepi gilaa. haha :)

Fatanah Khirizan said...

alhamdulillah.... :)
semoga akak terus sukses! :D
merapu je lah akak...baru best,ahaha :p

Anis Farhana said...

@Fatanah Khirizan Alhamdulillah. inshaAllah :)

kadang2 akak rasa macam gedik pun ada. hahaha >.<

Affy Afiqah said...

tahniah dah boleh cash out :)

adrianna syaz said...

Alhamdulillah..rezki..byk tu..sya x pnh dpt cpuv lg..wuuu

Syamimi Alias said...

bestnyaa dah cashout :)

Mastura Aziz said...

amboi,,dpt duit..syoknya...xnk share ke hikhikhik

Anis Farhana said...

@Affy Afiqah thanks :)

Anis Farhana said...

@adrianna syaz Alhamdulillah. hehe. nanti dapat la tu :)

Anis Farhana said...

@Syamimi Alias best sangat. hehehe :)

Anis Farhana said...

@Mastura Aziz hmmmmmmmm, nanti kita fikir. hehehe >.<

HAJAR said...

Wah..tahniah..
saya punya churpchurp bilalah boleh cashout tak bergerak... >_<

Fatanah Khirizan said...

mana ada gedik... saya pun suka merapu meraban jugak,haha :p

Super Girl said...

deeya masih lagi non-glitteri T.T

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah dah boleh cashout and shopping! :)

Teena Tna said...

Tahniah! Ni menabung sejak bila?

Anis Farhana said...

@Teena Tna sejak 27/11/2012 :)