Friday, 29 November 2013

Dah Boleh Cashout Yeay

Assalamualaikum.

Semua orang ada habit termasuklah aku. Kalau nak tau habit aku boleh la tengok SINI. Eh, tetiba terpromote entri lama. Motif sangat aku nie. Wahahaha. Sebenarnya aku nak cakap yang aku ada habit sebelum update blog. Aku pun pelik sebenarnya dengan habit aku nie tapi apakan daya sudah suratan, apatah lagi ku hanya insan biasa. Blaa blaa blaa. Apalah aku nie, tak habih habih tipu orang kehkehkeh. 

Ehem. Ingat tak entri sebelum aku p kem tu. Aku ada suruh hampa klik klik mengklik iklan kan hehehe. So, aku nak ucap terima kasih kat hampa sebab sudi klik iklan kat blog aku nie dan aku dah boleh cashout, yeayy. Penantian dari 27/11/12. Alhamdulillah :')

Dari gambar nie, hampa dah boleh nampak betapa pentingnya cpuv bagi blog aku nie. Cpuv tu kira punca earning nuffnang aku menaik wehh. Kalau blog aku takdak cpuv, mau jenuh tunggu nak cashout. Sobs sobs. RM34.68 tu pun setelah 27 cpuv dicreditkan. Bersyukurlah kan. Alhamdulillah :')

Sekarang, blog aku ada 3 cpuv yang still running. Aku sengaja tinggal 3 cpuv tu on going sama sama. Biaq depa eratkan hubungan silaturahim. Bak kata peribahasa melayu air dicincang takkan putus. Hmm, percaya sangat la cakap aku ihik. 

Rajin rajin lah klik iklan kat blog aku yaaa. Kbaii, nak blogwalking sat :)

Assalamualaikum.


ps : churpchurp aku lagi setahun, boleh la cashout. -__-

ps : aku nie tak habih habih merapu. apala nak jadi. hmm -__-

ps : penat la update blog guna keyboard rosak. tension. -__-

ps : setiaperenggan takdak kesinambungan. hmm -__-

38 comments:

  1. Alhamdulillah.. Rezeki akak kan .. Dah klik hehe

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH .. rezeki awak di hari jumaat nie.. hehe :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah~

    Nak tanya...paling tggi 1 CPUV yg anis pernah dapat brapa?

    :)

    ReplyDelete
  4. @Paperbag Head paling tinggi RM10. kalau traffic tinggi, boleh dapat banyak lagi :)

    ReplyDelete
  5. @Afiqah Adzan Alhamdulillah, ya rezeki. hehe. thanks :)

    ReplyDelete
  6. Wooh~~ Tahniah. nanti bank in sikit duit eh. XD

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki kamu..happy2 dapat duit :)

    ReplyDelete
  8. wahh banyak tu..alhamdulillah..
    btw done klik2 apa yang ada hehe

    ReplyDelete
  9. aefa pon rase cm nak cash out jugak :D

    ReplyDelete
  10. @Aefa Aerisya cash out cash out , jangan x cash out. heheh :)

    ReplyDelete
  11. @ezyra daniel Alhamdulillah, rezeki. heheh. thanks :)

    ReplyDelete
  12. @Nur Alhamdulillah, hepi gilaa. haha :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.... :)
    semoga akak terus sukses! :D
    merapu je lah akak...baru best,ahaha :p

    ReplyDelete
  14. @Fatanah Khirizan Alhamdulillah. inshaAllah :)

    kadang2 akak rasa macam gedik pun ada. hahaha >.<

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..rezki..byk tu..sya x pnh dpt cpuv lg..wuuu

    ReplyDelete
  16. amboi,,dpt duit..syoknya...xnk share ke hikhikhik

    ReplyDelete
  17. @adrianna syaz Alhamdulillah. hehe. nanti dapat la tu :)

    ReplyDelete
  18. @Mastura Aziz hmmmmmmmm, nanti kita fikir. hehehe >.<

    ReplyDelete
  19. Wah..tahniah..
    saya punya churpchurp bilalah boleh cashout tak bergerak... >_<

    ReplyDelete
  20. mana ada gedik... saya pun suka merapu meraban jugak,haha :p

    ReplyDelete
  21. deeya masih lagi non-glitteri T.T

    ReplyDelete
  22. Tahniah dah boleh cashout and shopping! :)

    ReplyDelete
  23. Tahniah! Ni menabung sejak bila?

    ReplyDelete

Sapa komen dia baguihh.