Tuesday, 26 March 2013

Habits

motif sangat letak gambar nie. love my blog???
Assalamualaikum.

Okey, homework tak siap lagi dan aku boleh update blog padahal tinggal lagi 4 hari lagi nak sekolah. Nampak tak betapa aku menyayangi blog yang buruknya macam kambing gurun nie. Nampak tak???*tumbuk meja*

Hahaha. Okey aku merapu ja kat atas tu. Petang nie saja nak cerita pasal habit aku. Yeah, habit. Setiap orang ada habit kan. Habit aku mungkin pelik sikit. Sikit ja tak banyak pun. Habit aku tak banyak pun adalah dalam seratuslimapulohjuta. Ktipu. Adalah 2, 3 camtu.

Habit yang pertama ialah tepuk tangan + meja. Bila aku nak cari barang aku suka tepuk tangan. Taktahu lah kenapa aku suka tepuk tepuk. Dari form 1 aku rasa habit nie tapi tak ketara sangat. Masuk form 4 terus jadi teruk lol. Hahahaha. Stress mungkin*konon*

Habit yang kedua ialah suka bau hujan. Ehh, bila hujan ja mulalah tengok hujan pastu bauuuu. Best bau dia. Hampa tahu tak bau hujan camna? Aku nak cakap pun tak reti camna bau dia. Bau Giorgio Armani pun kalah dengan bau hujan tau. Hahahaha, nampak sangat nipunye. Tapi memang best ah bau hujannnn aku ketagih >.<

Habit yang ketiga ialah bila berdiri, kaki suka jalan depan jalan belakang. Masa buat lisan bm hari tu je kaki aku dok diam. Takut dengan cikgu kalthsom kot. Hehehe. Dah berapa kali aku terpijak dan terlanggar orang yang duduk kat belakang aku. Hahaha. Mianhei. Tak sengaja la wehhh.

Habit yang keempat ialah bila duduk(tadi berdiri lol >.<), aku suka goyang goyang kaki. Aku pun tak tahu napa. Bila kaki duduk diam rasa macam tak best gituuu. Haa, pelik kan. Kawan aku sampai pernah cakap "hang tengah tahan kencing ka". Kalau pompuan tegur takpa wehh, nie laki. Laki wehhhh. Betapa aku rasa nak tumbuk muka dia.

Ehhh, ikut suka hati lu ja en. Dah lama hidup ka??*tumbuk dinding* 

Hahaha. Itulah sedikit sebanyak habit aku. Habit yang ntah apa apa. Habit yang selalu memalukan aku. Habit yang errrr ntah la nak cakap apa.

Diamond aku tinggal 5 ja. Nie semua sebab terlalu mengikut kata hati dan nafsu suruh beli stuff yang tak berguna langsung. Ciss, akhirnya aku yang sengsara sebab nak buat balai polis pun tak boleh sebab diamond tak cukup. Dah berpuloh puloh kali pencuri rompak city aku nie. Tapi disebabkan balai polis takdak aku hanya mampu memandang sepi. Sesepi lagu sixth sense. Huhuhuhu motif cerita pasal game nie????

Assalamualaikum.

12 comments:

Nur Irdina said...

Boleh dikatakan habit tu tak pelik pon... Saya kalau duduk pon mesti goyang kaki... Tapi sometime je la.. Kalau baring baru goyang kaki... Laju laju pulak tu hahaha....

mya said...

Salam. hai hai ownerr ^^
hahha. normal thingy lah ada habit. I used to hv a bad habit though but finally can stop doing that. paksa jugak stop. kena marah dgn parents tu gak eh. kihkih XD

Anis Farhana said...

@Nur Irdina dekat kelas saya pelik sebab saya sorang je yang buat. hehehe. sangat peliks disitu >.<

Anis Farhana said...

@mya saya pun ada bad habit tapi taknak cerita kat sini sebab malu. khikhikhik >.< selalu gak kena marah suruh berhenti

abgDude a.k.a kai said...

kadang2 termakan pujuka rayu toturial soh beli...
hahahaha....

***
http://abgdude.com

Nurin Aqilah said...

hahaha xD Nurin pun suka bau hujan ^^ sedap kan ? lol . Nurin pun selalu duduk then goyang kaki laju laju .

Adib Veron said...

Ouhhh saya kalau nervous nanti saya hentak hentak kaki buat macam muzik :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

habit ena pula, kalau duduk atas kerusi mesti goyang2 kaki.. hahaha... lagi satu, suka tgok jam tnpa sebab XD

lynndamya said...

hahahaha, sy pun suka bauuuu hujan! bila hujan rasa mcm segarrrr je tau, haha hujan mmg seronok :D

Fatanah Khirizan said...

haha,yang duduk sambil goyang kaki tu saya pon sama... tak taula kenapa... :p

Akeyla Azmi said...

Eeeee tiru je org main game.
Hehehehhe we are so sisters anis!!!
:D
I love games too hihihihihi

Anis Farhana said...

@Akeyla Azmi hahaha. mana ada tiru. hehehe >.<
sep sikit. mihmihmih :D