Friday, 8 March 2013

Nak RM50 takkk?

Assalamualaikum.

Aku dapat berita terbaek weh. Cuma menjadi top komentator dekat blog Bloggerwanita.com hampa semua berpeluang dapat ganjaran rm50. Ganjaran ini merupakan penghargaan buat pembaca blog Bloggerwanita.com yang selama ini tak henti henti memberi komen dan pendapat.

Siapa taknak kan, aku kena amik duit biasiswa baru dapat pegang duit rm50. Sekarang dah maju wehh, komen ja dah dapat rm50. Sangat sangat mudah ibarat makan sambal belacan di depan tv ja wehh. Okey, aku suka makan sambal belacan, so what?

Tetiba emo haha.

Lupakan. Rm50 boleh beli macam macam kot, baju, seluar and opkos bagi gegurl beli novelllllll. Marilah kita sama sama berganding bahu mengomen blog bloggerwanita dan memenangi rm50! So tunggu apa lagi, komen komen jommm. Aja aja fightingggggggg >.<

Dannn yang terbaekkk lagi, 10 blogger terawal membuat review kreatif pasal contest nie akan menerima rm15. Baik gila yang owner yang anjurkan contest nie.

Assalamualaikum.

16 comments:

Aya said...

Salam Anis.. Terima kasih sebab sudi sertai Contest Review ini. Tahniah Anis berjaya jadi 10 blogger terawal. Email sudah hantar untuk maklumat lanjut. Good luck..

aini shahroni said...

hehehe..semoga gegurl berjaya, k? chaiyok! chaiyook!

fatin aziz said...

wah bestnye kalau dpt rm50..mcm2 bleh beli.. :)

me in LDR said...

16 tahun? muda sangat ni dik. akak pun pernah bercita-cita nak jadi pakar sakit puan, tapi tak kesampaian. kita hanya merancang, Allah yang menentukan.

tapi akak sokong adik terus pegang cita-cita tu, go go chaiyo!! (^_^)

kejar cita-cita sebelum cinta. dengan cita-cita, insyaAllah cinta itu akan hadir bila tiba masanya yang Allah redha. =)

fiqah hamed said...

wah..congratslah dia dpt rm15..hehe..apa2 pun selamat bersegmen..

amirini said...

terbaik... hehehe.. good luck too..

Nao Mei said...

hih...bnyak tu..hihi..selamat bersegmen :)

Erin said...

Nakkk RM50. Nak beli LEGO lagi...

Izza Sakura said...

Wah.rm50 tu.gd luck

ros_reeza said...

wah syoknya dapat hadiah kalau jadi pengomen terbanyak ...

PILOT LOVER said...

wau mcm best je.. gud luck ! :)

Alyn Roslan said...

50 ringgit banyak tu..:)

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wah wahhh. Banyak tu duit. Hehe. Good luck yeah ;)

Ima Salsuzaima said...

Wah mcm best je...nak juga jd top komentar lah.hihi

Mimie Najib said...

goodluck ye! :)

permatabiru said...

nak follow juga lah kat sana..hihihi