Friday, 8 March 2013

Nak RM50 takkk?

Assalamualaikum.

Aku dapat berita terbaek weh. Cuma menjadi top komentator dekat blog Bloggerwanita.com hampa semua berpeluang dapat ganjaran rm50. Ganjaran ini merupakan penghargaan buat pembaca blog Bloggerwanita.com yang selama ini tak henti henti memberi komen dan pendapat.

Siapa taknak kan, aku kena amik duit biasiswa baru dapat pegang duit rm50. Sekarang dah maju wehh, komen ja dah dapat rm50. Sangat sangat mudah ibarat makan sambal belacan di depan tv ja wehh. Okey, aku suka makan sambal belacan, so what?

Tetiba emo haha.

Lupakan. Rm50 boleh beli macam macam kot, baju, seluar and opkos bagi gegurl beli novelllllll. Marilah kita sama sama berganding bahu mengomen blog bloggerwanita dan memenangi rm50! So tunggu apa lagi, komen komen jommm. Aja aja fightingggggggg >.<

Dannn yang terbaekkk lagi, 10 blogger terawal membuat review kreatif pasal contest nie akan menerima rm15. Baik gila yang owner yang anjurkan contest nie.

Assalamualaikum.

16 comments:

  1. Salam Anis.. Terima kasih sebab sudi sertai Contest Review ini. Tahniah Anis berjaya jadi 10 blogger terawal. Email sudah hantar untuk maklumat lanjut. Good luck..

    ReplyDelete
  2. hehehe..semoga gegurl berjaya, k? chaiyok! chaiyook!

    ReplyDelete
  3. wah bestnye kalau dpt rm50..mcm2 bleh beli.. :)

    ReplyDelete
  4. 16 tahun? muda sangat ni dik. akak pun pernah bercita-cita nak jadi pakar sakit puan, tapi tak kesampaian. kita hanya merancang, Allah yang menentukan.

    tapi akak sokong adik terus pegang cita-cita tu, go go chaiyo!! (^_^)

    kejar cita-cita sebelum cinta. dengan cita-cita, insyaAllah cinta itu akan hadir bila tiba masanya yang Allah redha. =)

    ReplyDelete
  5. wah..congratslah dia dpt rm15..hehe..apa2 pun selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  6. terbaik... hehehe.. good luck too..

    ReplyDelete
  7. hih...bnyak tu..hihi..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  8. Nakkk RM50. Nak beli LEGO lagi...

    ReplyDelete
  9. wah syoknya dapat hadiah kalau jadi pengomen terbanyak ...

    ReplyDelete
  10. wau mcm best je.. gud luck ! :)

    ReplyDelete
  11. Wah wahhh. Banyak tu duit. Hehe. Good luck yeah ;)

    ReplyDelete
  12. Wah mcm best je...nak juga jd top komentar lah.hihi

    ReplyDelete
  13. nak follow juga lah kat sana..hihihi

    ReplyDelete

Sapa komen dia baguihh.