Sunday, 17 March 2013

Blog berwajah baru

Assalamualaikum.

Sepatutnya entri nie aku post semalam tapi aku mengantuk tahap dewa so tertangguh. Aku malas nak edit entri nie. Sekian. Jemput baca yerrr >.<

Yeah, akhirnya siap jugak edit blog. Sambil dengar lagu bawa kau pergi goliath band punya lagu dan sambil mencekik kacang yang beli kat koop sekolah, sambil buat kerja sekolah agama. Haa, berapa banyak sambil. Semangat tau iolls buat kerja sekolah sambil edit blog. Kelass gitu padahal satu tak masuk otak asyik fikir blog jaa.

Btw haritu aku cakap nak edit warna putih kan, tapi tak nampak putih pun kan blog aku nie. Hahaha. Blog nie jadi pelik bila warna putih so aku pun tambah la warna warna sikit. Header tu pun ada problem sikit, tapi disebabkan malas aku dah sampai tahap dewa jadi aku buat buat tak nampak.

Doodle kat header tu comel kan. aku rembat doodle Yaya Hatsumi. Pandai dia buat doodle comel comel. Aku mana pandai buat doodle, aku tangan keras kot. Yang aku pandai hanyalah merembat doodle orang then edit letak kat header. Itu ja yang aku pandai. Dulu boleh jugak buat doodle nie tapi lepas mouse aku hilang ntah kemana, doodle pun sudah terbang kemana. Sedih cerita nie kan. Huu.

So, apa pendapat hampa pasal design baru nie. Aku harap hampa berpuas hati sebab aku memang takdak mood nak edit balik lol. Kebelakangan nie memang takdak mood nak bukak blog. Blog nie pun aku edit sesimple yang boleh. Simple tak comel tak?

Tukar topik tukar topik.

Kebelakangan nie aku selalu usha Zalora. Pastu dia suruh sign up sign in lantak la apa menda ntah. Aku pun p la sign up/in. Pastu email aku keluarlah rm20 gift voucher Zalora tu pastu aku try la cari barang(ntah benda apantah aku cari, aku rembat ja janji kurang dari rm20), bila dah try tetiba dia error pulak. Ehh, aku tak puas hati. Ehh, apa nie wehh. Aku baca berulang ulang kali email tu, last last aku ternampak;

"Gift voucher valid for 10 days from the date of the email with minimum spend of RM80"

Tetiba aku sedih dengan perangai aku. Tskk tskk T.T

Assalamualaikum.


 ps : bila duit Nuffnang nak naik nie. tskk tskk. sedihnya.

24 comments:

  1. jelly tengok blog awak yang comel giler + lawa ini .. huhu ^^

    ReplyDelete
  2. oke..nice n sweet n simple! :D

    ReplyDelete
  3. verry nice dear :) simple n cool

    ReplyDelete
  4. @dhabitah nureh , takyah jelly jelly. ada blog lain lagi comel. huuuu >.<

    ReplyDelete
  5. cute je. lagi satu lelaki dlm gmbr tu boleh tolong kim salam tak? ehhh, hihihi

    ReplyDelete
  6. nice blog ini.........
    good editing

    ReplyDelete
  7. lol kesian awk.. kes tak baca betul2 lah ni ea. :3

    Jom baca entri saya ni. Sdih tau :'(

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/apa-dah-jadik-blog-hancurrrrrrrrrrrrrr.html

    ReplyDelete
  8. comelll!! yeayyy!! ehhh.. duit nuffnag akk pn x naik2.. dok tang tu je dr 2011..hehe. 50sen :P

    ReplyDelete
  9. simple dan sejuk mata memandang ^^
    memang itulah yg sedang dirasakan sekarang

    ReplyDelete
  10. cute you know *bajet omputih* haha =)

    ReplyDelete
  11. comel la blog ni...
    suke..suke..suke... :)

    ReplyDelete
  12. Gila cun blog ni... Suke warna coklat ni... Cute cute cutee!!! *over*

    Blog kita buruk jee muehehe

    ReplyDelete

Sapa komen dia baguihh.