Saturday, 9 November 2013

Entri Sebelum Pergi Kem

Assalamualaikum.

Hola hola. Esok aku dah nak pergi kem dekat D'Omland, Sungai Petani. So, sapa sapa yang duduk dekat dekat situ, meh la jenguk aku. Wakakaka. Aku nie kan makin nak dekat hari pergi kem makin aku rasa macam serba tak kena, gundah gulana. Ntah la kenapa. emosi tak stabil barangkali sebab tu mengada tak tentu hala bajet macam kena pergi kem setahun tak balik padahal 3 hari ja(mohon baca dengan 1 nafas wakakaka).

Tapi bukan itu motif aku update blog malam malam nie. Aku sebenarnya update blog sebab nak mintak pertolongan hampa semua mihmihmih. Aku sebenarnya nak mintak tolong hampa click iklan iklan nuffnang yang berselerak dekat blog aku nie hehehe. Lagi RM4.01 yang aku perlukan untuk membolehkan aku cashout tanpa rasa bersalah hahahaha. 

Nama 'kkmjong' tu macam pelik kan? Aku pun tak pasti apa yang aku fikir time tu >.< Btw kalau hampa dah click, sila komen ya sebab senang nak terjah blog hampa pulak hehehe. Tapi mungkin lambat sikitlah aku terjah blog hampa sebab aku rasa lepas balik kem aku cari bantal dulu hikhikhik. 

Oke lah. Chawww dulu. Beg nak pergi kem tak siap kemas lagi wehhh >.<

Assalamualaikum.



ps : boring kan entri nie. aku sendiri pun menguap bila baca. huarghhhhhh. 

ps : Alhamdulillah. dapat 1 lagi cpuvDarlie Expert White. aku pernah la try pakai ubat gigi Darlie Expert White tapi gigi aku tak putih pun sobs sobs. sedih gila. disebabkan aku mengalami kesedihan yang melampau, aku mogok taknak gosok gigi sebulan. hahahaha >.<

ktipu ja. babai :)

17 comments:

Nur Shafiq said...

Done..haha..enjoy your kem nahh :)

Sally Samsaiman said...

ada digi dgn chipsmore je..hehe ^_^

ezyra daniel said...

murah rezeki ...tahniah ye..sye tk gerak2 po..still 15 sen haha..done klik iklan awk..

Busyra Bt Takiyudin said...

waa. bnyak tu.. hehe

Nurazlan Azmi said...

bye..bye take care at camp!!!

Anis Farhana said...

@Nur Shafiq InshaAllah hehe :)

Anis Farhana said...

@Sally Samsaiman Hehehe. thanks ;)

Anis Farhana said...

@ezyra daniel hahaha. thanks. inshaAllah, nanti naik la tu. mihmih :)

Anis Farhana said...

@Busyra Bt Takiyudin Alhamdulillah :)

Anis Farhana said...

@Nurazlan Azmi Bye bye :)

Akeyla Azmi said...

wah, best banget hihihihi

untung lah anis gi kem heheh.
Eh, qila dh click.
Cepat cashout!!! huhuh

Adib Veron said...

Bestnyaa bestnyaaa hmm

✿✿✿ husna_zulkepli ✿✿✿ said...

hihihi... Husna dah klik nuffnang Anis =) tak susah mana pon kan2! Done BW sini... Ni review dari FizGraphic Dot Com.... DOne follow blog Anis.. Jemput ke terata Husna ya =)

Fatanah Khirizan said...

d'omland? tahun ni semua murid darjah 6 skps camping kat situlah,hehe... :) enjoy yourself! :D

♥ Lia Abdillah ♥ said...

dah klik :) Enjoy your kem eah! Abg Lia nanti nak gi kem jambori dkt Johor :)

Akeyla Azmi said...

dah cashout ke belum wak? kita semangat ni hha

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah murah rezeki :)