Wednesday, 3 July 2013

CPUV Yang Ke-9 Dan Ke-10 dari Nuffnang

Assalamualaikum.

Hari nie hari rabu. Esok hari khamis. Esok sekolah aku buat hari keusahawanan. Tahun lepas dah buat sebenarnya tapi ntah la kenapa tahun nie buat lagi. Maybe sebab tahun nie pengetua baru. Maybe. Tapi bagus jugak depa buat lagi sebab tahun lepas aku tak p punggg. Aku demam. Rugi sepuloh hinggit!

Okey. Aku nak cerita pasal cpuv sebenarnya.

Tadi saja usha usha entri orang dekat dashboard then ternampak beberapa blogger update entri pasal be baru. Mula mula aku relax lagi. Pastu saja usha iklan nuffnang dekat blog aku, kot kot lah ada tanda tanda nak dapat be baru. Ihik.

Bila nampak ja iklan tu, terus aku bukak nuffnang. Semangat gila kan hehe. Mana nak tau iklan tu be baru kan hehe. Aku memang berharap gila dapat be. Dan akhirnya;

Alhamdulillah. Dapat dua be baru n it means blog nie ada 6 cpuv yang on going. Jadi sesiapa yang rajin, tolonglah tekan. Hehehe. Yang tak rajin pun boleh tolong tekan. Takdak masalah. Hahahaha.

Assalamualaikum.


ps : lagi 6 hari lagi nak puasa. hehe :D

13 comments:

Sapa komen dia baguihh.