Wednesday, 3 July 2013

CPUV Yang Ke-9 Dan Ke-10 dari Nuffnang

Assalamualaikum.

Hari nie hari rabu. Esok hari khamis. Esok sekolah aku buat hari keusahawanan. Tahun lepas dah buat sebenarnya tapi ntah la kenapa tahun nie buat lagi. Maybe sebab tahun nie pengetua baru. Maybe. Tapi bagus jugak depa buat lagi sebab tahun lepas aku tak p punggg. Aku demam. Rugi sepuloh hinggit!

Okey. Aku nak cerita pasal cpuv sebenarnya.

Tadi saja usha usha entri orang dekat dashboard then ternampak beberapa blogger update entri pasal be baru. Mula mula aku relax lagi. Pastu saja usha iklan nuffnang dekat blog aku, kot kot lah ada tanda tanda nak dapat be baru. Ihik.

Bila nampak ja iklan tu, terus aku bukak nuffnang. Semangat gila kan hehe. Mana nak tau iklan tu be baru kan hehe. Aku memang berharap gila dapat be. Dan akhirnya;

Alhamdulillah. Dapat dua be baru n it means blog nie ada 6 cpuv yang on going. Jadi sesiapa yang rajin, tolonglah tekan. Hehehe. Yang tak rajin pun boleh tolong tekan. Takdak masalah. Hahahaha.

Assalamualaikum.


ps : lagi 6 hari lagi nak puasa. hehe :D

13 comments:

sha dhira said...

tahniah... best2..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow! tahniah2... hehehehhe

Ayie Nabihah said...

waw bestnyee ^^

huny madu said...

Alhamdulillah.. murah rezeki anis. Akak tekan2 iklan anis :)

Nao Mei said...

Murah betol rezeki tu :)....
cik akak tak dapat cpuv lagi tau

Anis Farhana said...

@sha dhira Thanks. memang best. haha :D

Anis Farhana said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ Hehehe. thanks :D

Anis Farhana said...

@Ayie Nabihah hehe. best sangat :D

Anis Farhana said...

@huny madu Alhamdulillah. thanks ya :D

Anis Farhana said...

@Nao Mei hehe. alhamdulillah. nanti dapat lah tu. hehe :D

onlajer said...

Taniah semoga melekat dengan lebih lama

Dianaa said...

banyak BE dia. murah rezeki ea :D

Anis Farhana said...

@Dianaa hee. Alhamdulillah. :D