Friday, 21 June 2013

Happy Birthday To Me ^_^

Assalamualaikum.
timah suka minum soya,
hari ini birthday sayaaaaaaa.
Amacam pantun guwa? Kehkehkeh.

Hari ini hari jumaat. 21 June 2013. Hari ini umur aku genap 16 tahun. Alhamdulillah.

I think tahun nie lah tahun dimana aku semangat gila tunggu 21 June haha. Tahun lepas aku tak berapa nak excited sangat. Leklek ja. Tahun nie siap mintak hadiah lagi tau. Dari awal tahun lagi aku mintak tau. Hahahaha. Siap bagitau dekat kawan berapa hari lagi nak 21 June. Betapa semangatnya aku.

Tapi kawan aku jahat. Siap kata nak lupa birthday aku bila huhu T.T

Btw tadi aku ada cakap aku mintak hadiah kan. Haaa, aku memang mintak hadiah tapi aku takdak lah mintak ariz lufias ka kete ferari sebijik ka apa ka. Takdak lah macam tu. Aku cuma mintak cekelat ja. Cekelat nano. 8 kupang ja kot. Baik kan aku?

Kihkihkih >.<

And aku taktahu nak cakap nie benda apa. Keinginan mungkin? Keinginan sempena hari jadi. Muahaha.

- samsung s3 mini sebijik
- earning churpchurp and nuffnang naik then leh cashout
- stuff yang cute cute aww
- result mid year yang aku dapat hari tu hanyalah mimpi, boleh? T.T
- konferensi waris dibatalkan. hahaha >.<

Aku ketaq gila nak tunggu ahad nie. Konferensi waris kot. Dah la result tak gempak. Tulah, orang suruh belajaq takmau. Nak online ja keja dia. Amik hang! T.T

'Tuhan kuatkan aku, Lindungiku dari putus asa' - Muhasabah Cinta
Assalamualaikum.

Btw takdak sesapa nak kirim hadiah ka?




I'm waiting hahahaha. Tetiba ja kan :p

ps : Alhamdulillah :)

31 comments:

Syaza Raihanah said...

Happy Birthday, Anis. Seemoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Enjoy your day ! ^^

SyasyaHusnina said...

happy birthday to you..semoga dimurahkan rezeki,belajar rajin2 okey.. tahun depan SPM dah kan kak anis?

Anis Farhana said...

@Syaza Raihanah Thanks. Amin. hehehe. tengah enjoy nie :D

Anis Farhana said...

@SyasyaHusnina Thanks. InshaAllah. yup, tahun depan SPM T.T

Siti Farhahnis said...

Assalamualaikum Anis.. Happy 16th Birthday!! Ehh, nama kita sama lah.. Haha :D Good luck SPM tahun depan.

yun yazwani said...

happy birthday !
selamat hari lahir !
saengil chukha hamnida !
tanjoubi omedetou !

nuha ahmad said...

happy birthday dear :)

btw sye singgah ^^

Gina Ridhia said...

Happy Birthdaaay! ^^

tiey smilez said...

Selamat hari lahir dik. Meh akak increase your earning. Nanti akak klik kat links adik eah. Pastu akak nak mitak tolong adik klik yg akak jgak tua :)
1. http://bit.ly/11n9xTJ
2. http://bit.ly/19hQJqA
3. http://bit.ly/19eQOeH

Mimie Najib said...

selamat hari lahir anis.. =)
akk dah tolong click kan 3 yang atas tu..

bnyknya cpuv dia yang tgh golek2.. =)

anis Sk said...

Waah wah happy birthday to u,
makan ubi kayuu,
moga happy slalu! =D keep blogging, sis !

Fara_nym (Farahanim) said...

wah, happy birthday! :)

Anis Farhana said...

@Siti Farhahnis Hehe. thanks. anis jugak eh. SPM, fuhh >.<

Anis Farhana said...

@yun yazwani Wahh. banyaknya bahasa. hehe. thanks, kamsahamida, terima kasih, arigatou :D

Anis Farhana said...

@nuha ahmad Heheh. thanks :D

Anis Farhana said...

@Gina Ridhia Thanks ya. hehehe :D

Anis Farhana said...

@tiey smilez Thanks. done click hikhik :D

Anis Farhana said...

@Mimie Najib Hehe. thanks sebab wish and click. hikhikhik. Alhamdulillah, rezeki :D

Anis Farhana said...

@anis Sk Hehe. thanks. yeah, keep blogging! :D

Anis Farhana said...

@Fara_nym (Farahanim) Thanks ya. ihiks :D

Nurfaezah Abdullah said...

happy 16th birthday to you dear :) wish you a prosperity and longevity in life. greeting from brunei :)

Bidadari Syurga said...

happy befdaY!!! wah happy nye dia...
befday cik akk ni pun hari ni jugak!. >_<

Sabrina SA said...

hb :)

Ieyra Ghani said...

saengil chukahae ^^

http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/06/segmen-review-by-ieyra-ghani.html

jemput join segmen simple ni jom ^^!

zeera rahman said...

selamat hari lahir aniS..
semoga Allah memberkati hidup aNIS Sekeluarga.
amin~~

btw, jemput join :

http://xeerazara.blogspot.com/2013/06/menang-duit-raya-dari-cikpuan-zeera.html

Arni vanilla said...

Happy birthday dear , moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)

Zieyzie Ilisha said...

happy birthday semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki btw jom join segmen di blog shop saya ni http://ilishabutton.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-nak-button-badge-untuk-blog.html

yana khai said...

happy bufday gurl..

harap impian awak semua tercapai :)

be a good gurl k (y)

Nanie said...

Happy birthday ! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Semoga semuanya tercapai. :)

Jemput join : http://nanitheawesome.blogspot.com/2013/06/segment-doodle-buster-by-nanie.html

BUNDA a.k.a KN said...

SALAM DARI BUNDA,

HEPY BESDAY..

Amalia said...

assalamualaikum, selamat hari jadi :3 haha wish juga walaupun terlambat