Monday, 10 June 2013

Dah Setahun Rupanya

Assalamualaikum.

Apa yang dah setahun?

Haaa. Blog aku dah berusia setahun.

Kecoh ja kan haha.

Tak sangka aku dah bersama dengan blog nie setahun. Cepat sangat rasa. Walaupun dah setahun, entri aku masih tak lebih dari seratus. Huhu. Lagi 5 entri baru cukup seratus. Tapi aku nie pemalaih nak mampoih. nak buat 5 entri tu rasa macam kena cat satu bangunan uknow?

Banyak suka duka aku cerita dalam blog nie. Hahaha. Lebih banyak perkara suka sebenarnya. Duka tu adalah satu dua, tak banyak. Boleh bilang dengan jari kaki ja. Hmm. Blogging nie best sebenarnya. Suka dapat hadiah, suka dapat kenal orang, suka dapat follower, suka segala galanyaaaaaaa. ^_^

Entri first aku, First Entry. Ntah la, aku rasa macam malu gila nak baca hahaha. Dengan penuh perasan aku taip entri tu tapi aku rasa entri tu lah yang paling jujur aku penah buat. Hahaha. Paling jujur okey!

Aku rasa sepanjang aku buat blog nie takdak lagi rasanya kena bash ka apa ka. Alhamdulillah. Tapi jangan pulak lepas nie hampa bash aku pulak. Kang tak pasal pasal. Hahaha. Harap lah takkan pernah jadi. Aku bukan kuat sangat nak hadapi semua tu. T.T

Antara template blog aku dulu. Muehehehe.




Aku taktau kenapa aku buh nama kechik. Sampai la aku tak paham haha. Nak kata pendek tak jugak sebab tinggi aku 157cm. Ok, aku tak pasti sangat tinggi aku berapa sebab hari tu ukur tinggi aku 154cm. Aku rasa ada unsur penipuan masa ukur tinggi tu. Muahahahahah. :p






Terima kasih sebab sudi baca blog aku selama nie walaupun blog nie tersangat sangat lah syok sendiri dan perasan tahap gaban. Terima kasih sekali lagi. :)

Oh ya. Cpuv aku still berjalan. Siap dapat cpuv baru lagi kehkeh. Alhamdulillah. Btw rajin rajinlah singgah blog nie ya. Muehehehe.

Assalamualaikum.


ps : aku dok gila dengaq lagu Istikharah Cinta pulak. hahaha :')

ps : kebelakangan nie aku rasa stress gila. huhu T.T

9 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh wahhh!! tahniah syg!... keep moving blogging ye! hehehe

farHaNa razaLi said...

template lawa2..wuu.. chantek!

Arinnα Annirα said...

Happy first anniversary! :D semoga teruskan perjuangan dalam dunia blogging hihi. Glad to know you lil blogger ;))

lynndamya said...

wahh baru setahun followers dh beribu bagai, sgt berjaya lah tu, haha ape pon, all the best dah teruskan berblogging ya ! hehe

mmg entry first agak memalukan nk dibaca semula, time tu sgt lah excited nk citer segala bagai benda dan luahan perasaan, hahaha kelakar pulak... :p

Nur Aisyah said...

Template awak sume cantik-II,Happy first anniversary! Baru setahon ? Da 1ribu lebih follower ~ Congrats !
Bagi la tip kat Isyah :D
Btw , Done klik your link iklan >.<

coklat susu said...

waaaa congrates dear :D

SAMIQA ♥ said...

COMEL blog nie... Nurrul dekat 4 tahun tak dapat pun follower yg ramai.. neway , tak nak follower yg ramai.. tapi nak reader yg setia.. :)

Mieya Atiera said...

tahniah.. dapat lagi CPUV! Keep it up girl !

syuk shusuke said...

tahniah ! keep it up
btw done follow.
follow back ye.
blackisswhite.blogspot.com