Sunday, 10 June 2012

First Entry

Assalamualaikum.
Kenal aku? 
Yup. Aku si budak kecik yang comel tu telah bertukar ke blog ni. (haha comel ka masalahnya??)
Blog yang lagi satu tu still aku guna. It means, aku guna dua dua lah.

Ni link blog aku. Link blog ni aku ciplak dari blog Maria Elena.
Aku start minat Maria Elena dari semalam. Baru ja aku minat dia.
Aku tertarik dengan cara dia. Macam selamberrr ja. Tak cover cover.
Serious wei aku minat gila. 

Aku jumpak blog Maria Elena dekat blog Fatin Liyana
Semalam aku rajin nak godek godek blog Fatin Liyana haha.
Sebelum ni aku tak kenal pun sapa Maria Elena ni. Penyanyi? Pelakon? Pramugarii?
Over woi haha.

Em, sejak pindah ke blog ni, aku takdak idea nak tulis apa.
Saka ka apa ni. Uishh, seram den. 
Haha. Lupakan :)

Oke. Tata :)

3 comments: