Wednesday, 11 July 2012

Aku makin RAJIN!!


Assalamualaikum, tak jawab dosa, kalau jawab sayang.
Tajuk hari nie tak lah segempak mana tapi anda harus ingat, tuan blog ini comel >.<
Erk, apakah???

Tak tahu nak hupdate apa. 
Apa yang aku tulis nie random. 
Takdak kena mengena dengan orang yang hidup mahupun yang sudah mati.

Nampak tajuk yang tak berapa nak gempak tu. Nampak?
Kalau tak nampak, aku comel. Haaa, baik cakap tak nampak cepatt! Nanti aku belanja aiskrim.

-----------*tertido*

Ahh, boring nak mampos entri nie. 
Sampai aku yang tulis entri nie pun tetido.
Haihhh -_-'' *garu garu kepala lutut*

Tarik nafas. Hembussss. Tarikkkkk. Telannn. Erkk, hembussss.
Oke, kembali kepada tajuk. Aku makin rajin dah sekarang nie.
Tak percaya??
Ehh, siyess la aku makin rajin.

BUKTINYA :
Aku yang jarang basuh kasut nie, boleh basuh 3 kasut sekaliguss. Wow*teruja*
Hahaha. Silalah buat muka teruja.
Aku nie jenis selagi kasut tu tak macam arang selagi tulah aku tak basuh kasut.
Bukan pemalas tapi orang pernah cakap 'basuh kasut selalu cepat koyak'.
Aku ikut ja. Hahaha :)

Bukti yang kedua ialah blog aku dah berubah wajah >.<



Pink membuatkan aku rasa vogue. Ehh >.<
Sudah la sikit sikit.
Kalau tulis banyak banyak hampa kata aku riak pulak. Hehehehe.
Oke, chalooo.

ps : terima kasih sebab sudi baca entri yang melaghakan nie. hehehe >.<

17 comments:

ros_reeza said...

nak ais krim, bole? hehehe..
memang nampak sangat kerajinan tu..3 pasang kasut tu...

Anis (BudakKecil) said...

@ros_reeza bole , takde masalah . Rajin kan . hehehe :')

rAIHan said...

hehe..rajin tuh kena cari..^^

comel header awak yg baru nie..

Anis (BudakKecil) said...

@rAIHan Sedang mencari . hehehe .
Terima kasih :)

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Boleh tanya tak? Apa nama font header yang sebelum tu??

Anis (BudakKecil) said...

@Andi Sakinah (Si Peminat Purple) Tu font 'fishbowl' . :')

Nurulee said...

Hoho, rajinnya.
Anyway, cute header =D hehe

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/day-night-in-village.html

Anis (BudakKecil) said...

@Nurulee Hehehe , terima kasih :)

mizz RFL said...

troskn rajin yek hehe

Anis (BudakKecil) said...

@mizz RFL Hehehe , akan diusahakan . Insya Allah :)

Misz Mieza said...

Tak nampak! Tak nampak! Yeay! Dapat eskrem.. Boleh request tak nak perisa apa? Kekekek.. ;p

Anis (BudakKecil) said...

@Misz Mieza Hahaha . boleh aje tapi takut cair lah bila sampai rumah . takpe ke :)

Cik Sweet Pea said...

Nak aiskrimmmm

Irah said...

ermm..saya selagi kasut sekolah putih tak tukar warna hitam takkan basuh..haha...

Anis (BudakKecil) said...

@Cik Sweet Pea Nak erk . boleh aje :)

Anis (BudakKecil) said...

@Irah
Hahaha . :)

Akeyla Azmi said...

eiii rajiinnya kau hahahhah
awk ni lawok lah anis farhana oi hihihi <3