Saturday, 20 July 2013

Pernah Try Buat?

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Hari nie dah hari yang kesebelas kita berpuasa. Dan aku tak bangun sahur lagi tskk tskk. Sedar sedar dah pukul 5.58 pagi. Dah la tengah demam + sakit tekak + selesema. Kering tekak woit.

Okey, memandangkan aku pun malaih nak cakap banyak, dengan tak bangun soq lagi. So straight to the point.
Aku pernah buat no. 2, 34, 5, 6, 8, 10.

Yang no. 1, 7, 9 tu tak pernah pulak aku try buat. Hahaha. Makan macam kucing? Sepeliks aku tak pernah pulak aku buat benda cenggitu. Haha. Hampa pernah?

No.7 tu memang sumpah la aku tak pernah buat. Dari kecik aku nak jadi dokter. So, superhero bagai nie memang tak pernah wujud dalam otak aku kihkihkih poyo. Padahal pernah ja berangan jadi wonderpets. Muahahaha. Siap berdiri ataih kerusi sambil menyanyi lagu wonderpets >.<

No.9 tu aku no komen sebab aku pun tak tahu aku pernah buat ka dak. Rasanya tak. Rasanya lah. kot.

-.-'

Yang no.2, no.3 and no.5 tu aku rasa sampai sekarang aku dok buat lagi. Hahaha. Tambah pulak yang no.2 tu. Aku pun tak tahu lah kenapa boleh jadi macam tu. Rasa macam serba salah ja kalau pijak line hahaha.

Hampa camna pulak?

Oke lah. Chaw. Nak layan pee mak sat hehehe. Baru nak layan woi. Ketinggalan gila >.<

Assalamualaikum.

ps : pening lagi sebenarnya tapi gigih layan youtube -.-'

19 comments:

Syuhada Nasya said...

1,9 tu x pernah lagi.. yg lain semua dah pernah hahahah teringat kecik2 dulu

Nur Irdina said...

Saya ade terjumpe gambar ni kat facebook tadi . Semuaaaa saya pernah buat . Hahaha xD

mazni said...

pernah buat semua. kecuali 1,6,9 :p

hana hadi said...

2 4 5 10.. haha lawak la rasanya kan.. tapi itu yang kita duk buat :)

ishy77 said...

1 cm xpenah cm. Eh. Kita rasa mcm semua penah. Entahlah. Dah tua2 ni pelupa dah

Afiqah Adzan said...

Pernah buat semua kecuali no 1 & 9 .

Anis Farhana said...

@Syuhada Nasya kan? teringat masa kecik2 dulu >.<

Anis Farhana said...

@Nur Irdina memang amik kat fb pun. muehehe. dasyat ah pernah buat semua. haha :D

Anis Farhana said...

@mazni buat lah no.6 tu. hahaha. sedap :D

Anis Farhana said...

@hana hadi haha. tulah. kadang2 pelik dengan diri sendiri :D

Anis Farhana said...

@ishy77 hahaha. nanti nanti ingat balik lah kot >.<

Anis Farhana said...

@Afiqah Adzan no.1 n 9 banyak yg x pernah buat. hehe :D

Aina Sofea said...

sama tapi saya pernah buat no 7 .. kikiki

ika sulaika said...

2 , 3 , 5 , 6 , 7, 8 , 10 peace (Y)

Nurul Husna said...

9 je tak penah buat

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

yang first tu xpernah buat lg... hahahah lawak la.... XD

NurainSuperr said...

6, 7 dan 9 tak pernah buat lagi kikiki

dear xila said...

hahaha epic nih! rata2 mcm penah buat kecuali yg mcm kucin tu huhu

Amirah Pales II said...

Same! hahaha.. klau ramai orang buat bende pelik, maksudnya bende tu kebiasaan kan? salam perkenalan, follow back! ^^