Saturday, 4 May 2013

Aku Dan Churpchurp

Assalamualaikum.

Semangat tau aku pagi pagi dah update blog. Pagi pagi dah gigih menaip sampai bergoyang goyang netbook yang comey nie -_-'

Okey, kita ke hal yang lebih serius...

Dulu aku tak suka churpchurp. Yelah, earning tak pernah naik. Dok dua kupang camtu ah dari start buat sampai lah bulan pat duaributigabelaih(gedik gila padahal boleh je tulis no -_-). Tapi sejak aku buat entri exchange link terus earning aku mendadak naik ke rm4. Wow, memang time tu terkejut. Serius. Rasa macam, churpchurp nie kena hack ka apa meroyan tetiba naik earning aku. Hahahaha. Tak reti bersyukur betul. Sepatutnya cakap Alhamdulillah. Nie tak, dok membebel macam mak nenek. Ish ish ish.

churpchurp
6.12. bufday kawan aku. baru perasan. hehehe. 
Sejak churpchurp naikkan earning aku terus aku tak layan says @ 8share. Hahaha. Taknak layan konon. Puii la. Sebenarnya, bukan tak layan tapi semenjak earning churpchurp naik terus earning 8share aku tak naik naik. Sampai hati. Kemain aku tunggu earning naik tapi haram, dua kupang pun tak naik woii. Memang sadis. Mungkin bukan rezeki aku. Takpalah, redha.
churpchurp
aku sendiri takpaham dengan apa yang aku lukis nie -.-'
Earning churpchurp aku tak banyak mana pun. Kena tunggu setahun lagi rasanya kalau nak cashout. Sehari naik singgit ja weh kadang kadang tak naik, nak cashout dalam masa terdekat memang angan angan jalah kan. Lainlah kalau hampa tolong click iklan yang aku share hari hari. Hahahaha.

Btw kalau sapa sapa nak join churpchurp boleh klik SINI then tekan sign in with twitter dan selesai. Hampa dah boleh start share iklan churpchurp. Senang ja kan. Boleh jugak hampa dapat duit, takdaklah duduk terpacak depan laptop buat kerja takdak paedah macam stalk fesbuk hot stuff la, stalk twitter ex la apa la. Mak ayah pun takdaklah marah sangat kan sebab ada jugak motip hang online, gituuu :D

Oh ya. Dengar cerita Izzue Islam nak kahwin bulan nam nanti. Dengan pengurus dia, Awin. First time baca, terkejut. Second time baca, teringat timah. Hahaha, mesti timah sedih. Hang jangan dok sedih sedih na timah. Banyak lagi aih orang lain. Akash pun still solo lagi. Hahahahaha :p

Okelah. Nak study. Minggu depan punya depan dah nak exam. Study study study. Sebelum study kena ping entri dulu. Nanti tak fokus bila belajaq. Hahaha, alasan! >.<

Assalamualaikum dan selamat pagi uolls :D<


ps : timah, lepaih nie toksah dok kata izzue tu laki hang dah na :p

ps : selamat mengundi :)

21 comments:

Mek Onie said...

yeahhh,churp-churp memang ohsem....onie pun dah tinggalkan says,haha

♥ Lia Abdillah ♥ said...

biar betul rm19 lebih dah. Lia bru rm 7.80 [churpchurp] rm 21.40 [8share]

tolong klik? hehe.. Lia dh klik akk punye ^^

http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/SuperfastMMT
http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/HiShopQUTI1ICSA2
http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/NokiaAsha310

http://bit.ly/14IHkKp
http://bit.ly/10peVQB
http://bit.ly/139PwyQ
http://bit.ly/YkmewO
http://bit.ly/YaANCS

#sorry byk xD. dah klik bgitau kat cbox lia na. thanks ^^

SFHBelog said...

agak pulunss..tunggu ag 2 jun ni!! a.k.a timah

Anis Farhana said...

@SFHBelog hahahaha. timah lex lex. banyakkan bersabar timah. hahaha :p

Anis Farhana said...

@♥ Lia Abdillah ♥ Wahhh. banyak ah tu. 8share akak baru 4 ringgit. sedih betul :(

Anis Farhana said...

@Mek Onie yeah, churpchurp ohsem. hahaha :D

yuyu mustafa said...

akak klik link churp3 adik , kalau takde perubahan gtau balik :)

farhanah ezzaty said...

Anis . Nanak link facebook . Nak add :)

Siti Khadijah said...

churp2 the best ! hehe

tolong click juga ya :)

http://my.sharings.cc/Dieja/share/SamsungGalaxyS4

http://my.sharings.cc/Dieja/share/NokiaAsha310

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh tahniah ye... seronok tengok earning kawan2 yang sedang naik ni... Alhamdulillah

Anis Farhana said...

@Siti Khadijah

Yeah. done click iklan tu :D

Anis Farhana said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿

Alhamdulillah. nak sikit :D

Princess Syazliyana said...

churp churp sy baru rm11 gitu haha :<

Najwa Ayuni said...

Done click for you.
Click mine back :)

**http://my.sharings.cc/NajwaAyuni/share/SamsungGalaxyS4
**http://my.sharings.cc/NajwaAyuni/share/SuperfastMMT
**http://bit.ly/YazjZt

Anis Farhana said...

@Najwa Ayuni Done click :D

Anis Farhana said...

@Princess Syazliyana Hahaha. nanti naik ah tu :D

Farisya Anastasyia said...

akak pun da lama xsentuh churp2..malas..hehehe

Lissa LaLissa said...

bestkan churpchurp.. hehe

Busyra Bt Takiyudin said...

dh klik churp2 awak. jom klik churp2 sy.

nur wanda Shuhada said...

Done follow, hope boleh follow back . GoodLuck , Jom join segmen Hadia menarikkk auu .
http://hasyasurfina.blogspot.com/2013/05/hasyas-collection-giveaway.html

&

http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-tyka.html

amalyna dyana said...

Hye, Dah klik link awak. hit me back eah?thanx :D http://my.sharings.cc/amalynadyana/share/IKEAJulySale