Saturday, 4 May 2013

Aku Dan Churpchurp

Assalamualaikum.

Semangat tau aku pagi pagi dah update blog. Pagi pagi dah gigih menaip sampai bergoyang goyang netbook yang comey nie -_-'

Okey, kita ke hal yang lebih serius...

Dulu aku tak suka churpchurp. Yelah, earning tak pernah naik. Dok dua kupang camtu ah dari start buat sampai lah bulan pat duaributigabelaih(gedik gila padahal boleh je tulis no -_-). Tapi sejak aku buat entri exchange link terus earning aku mendadak naik ke rm4. Wow, memang time tu terkejut. Serius. Rasa macam, churpchurp nie kena hack ka apa meroyan tetiba naik earning aku. Hahahaha. Tak reti bersyukur betul. Sepatutnya cakap Alhamdulillah. Nie tak, dok membebel macam mak nenek. Ish ish ish.

churpchurp
6.12. bufday kawan aku. baru perasan. hehehe. 
Sejak churpchurp naikkan earning aku terus aku tak layan says @ 8share. Hahaha. Taknak layan konon. Puii la. Sebenarnya, bukan tak layan tapi semenjak earning churpchurp naik terus earning 8share aku tak naik naik. Sampai hati. Kemain aku tunggu earning naik tapi haram, dua kupang pun tak naik woii. Memang sadis. Mungkin bukan rezeki aku. Takpalah, redha.
churpchurp
aku sendiri takpaham dengan apa yang aku lukis nie -.-'
Earning churpchurp aku tak banyak mana pun. Kena tunggu setahun lagi rasanya kalau nak cashout. Sehari naik singgit ja weh kadang kadang tak naik, nak cashout dalam masa terdekat memang angan angan jalah kan. Lainlah kalau hampa tolong click iklan yang aku share hari hari. Hahahaha.

Btw kalau sapa sapa nak join churpchurp boleh klik SINI then tekan sign in with twitter dan selesai. Hampa dah boleh start share iklan churpchurp. Senang ja kan. Boleh jugak hampa dapat duit, takdaklah duduk terpacak depan laptop buat kerja takdak paedah macam stalk fesbuk hot stuff la, stalk twitter ex la apa la. Mak ayah pun takdaklah marah sangat kan sebab ada jugak motip hang online, gituuu :D

Oh ya. Dengar cerita Izzue Islam nak kahwin bulan nam nanti. Dengan pengurus dia, Awin. First time baca, terkejut. Second time baca, teringat timah. Hahaha, mesti timah sedih. Hang jangan dok sedih sedih na timah. Banyak lagi aih orang lain. Akash pun still solo lagi. Hahahahaha :p

Okelah. Nak study. Minggu depan punya depan dah nak exam. Study study study. Sebelum study kena ping entri dulu. Nanti tak fokus bila belajaq. Hahaha, alasan! >.<

Assalamualaikum dan selamat pagi uolls :D<


ps : timah, lepaih nie toksah dok kata izzue tu laki hang dah na :p

ps : selamat mengundi :)

21 comments:

  1. yeahhh,churp-churp memang ohsem....onie pun dah tinggalkan says,haha

    ReplyDelete
  2. biar betul rm19 lebih dah. Lia bru rm 7.80 [churpchurp] rm 21.40 [8share]

    tolong klik? hehe.. Lia dh klik akk punye ^^

    http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/SuperfastMMT
    http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/HiShopQUTI1ICSA2
    http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/NokiaAsha310

    http://bit.ly/14IHkKp
    http://bit.ly/10peVQB
    http://bit.ly/139PwyQ
    http://bit.ly/YkmewO
    http://bit.ly/YaANCS

    #sorry byk xD. dah klik bgitau kat cbox lia na. thanks ^^

    ReplyDelete
  3. agak pulunss..tunggu ag 2 jun ni!! a.k.a timah

    ReplyDelete
  4. @SFHBelog hahahaha. timah lex lex. banyakkan bersabar timah. hahaha :p

    ReplyDelete
  5. @♥ Lia Abdillah ♥ Wahhh. banyak ah tu. 8share akak baru 4 ringgit. sedih betul :(

    ReplyDelete
  6. @Mek Onie yeah, churpchurp ohsem. hahaha :D

    ReplyDelete
  7. akak klik link churp3 adik , kalau takde perubahan gtau balik :)

    ReplyDelete
  8. Anis . Nanak link facebook . Nak add :)

    ReplyDelete
  9. churp2 the best ! hehe

    tolong click juga ya :)

    http://my.sharings.cc/Dieja/share/SamsungGalaxyS4

    http://my.sharings.cc/Dieja/share/NokiaAsha310

    ReplyDelete
  10. wahh tahniah ye... seronok tengok earning kawan2 yang sedang naik ni... Alhamdulillah

    ReplyDelete
  11. churp churp sy baru rm11 gitu haha :<

    ReplyDelete
  12. Done click for you.
    Click mine back :)

    **http://my.sharings.cc/NajwaAyuni/share/SamsungGalaxyS4
    **http://my.sharings.cc/NajwaAyuni/share/SuperfastMMT
    **http://bit.ly/YazjZt

    ReplyDelete
  13. akak pun da lama xsentuh churp2..malas..hehehe

    ReplyDelete
  14. dh klik churp2 awak. jom klik churp2 sy.

    ReplyDelete
  15. Done follow, hope boleh follow back . GoodLuck , Jom join segmen Hadia menarikkk auu .
    http://hasyasurfina.blogspot.com/2013/05/hasyas-collection-giveaway.html

    &

    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-tyka.html

    ReplyDelete
  16. Hye, Dah klik link awak. hit me back eah?thanx :D http://my.sharings.cc/amalynadyana/share/IKEAJulySale

    ReplyDelete

Sapa komen dia baguihh.