Tuesday, 14 May 2013

CPUV Kedua, Ketiga dan Keempat dari Nuffnang

Assalamualaikum.

Hari nie exam sejarah. Gila payah. Esok pulak exam add math. Sumpah aku tak ready lagi nak jawab add math. Ekceli add math sepatutnya jawab 23 haribulan nie ntah camna boleh terawalkan tarikh tu. Aku pun tak tahu la noks. Harap boleh jawab esok :')

Okey. Tajuk entri nie dah macam tamak pulak. Tak cukup dengan satu, nie sekali 3 letak. Hahaha. Maaf lah. Aku malas. Aku stress dan aku mengantuk. Sangat sangat mengantuk. Nie semua mesti pasal tido lambat nie. Mata aku dah mula sepet sebelah. Haish >.<

cpuv from nuffnang
Alhamdulillah, kebelakangan nie cpuv suka sangat melekat kat blog nie. Tapi aku still tak mampu nak jadi macam bambil atau Nabeel Fikree dan blogger yang lain yang dapat kumpul earning nuffnang sampai beratus beriban*nada mendatar*. Earning nuffnang aku pun ada berapa ringgit ja. Ntah bila la nak naik earning tu. Hmm.

Oh ya. Aku pelik betul la kenapa si nabeel fikree tu gelarkan diri dia bambil. Hahaha. Bukannya apa, first time aku baca dia tulis bambil, mati mati ah aku ingat dia typo. Sambil jadi bambil. Hahahaha. Tapi kini aku telah mengerti. Hahaha. Toksah dok buat buat mengerti sangat la anis hoi :p
kucing tak comel. comel lagi aku. bhahaha >.<
Kalau nampak iklan seperti gambar diatas dekat blog aku nie, sudi sudikan lah click. Hahahaha. Btw safi sari susu manggis adalah produk baru keluaran safi. Kebaikan safi sari susu manggis ialah membantu mencerahkan kulit dan pada masa yang sama ia bertindak membersih tanpa mengeringkan kulit wajah biarpun digunakan beberapa kali sehari.

So, it means safi sari susu manggis nie kiranya membantu mengekalkan kelembapan lah. Haa, gituu. Aku ingat nak beli jugak lah. Nampak best. Dah berapa hari aku tak pakai pencuci muka nie. Kesian muka iolls :D

Assalamualaikum. Gud nite uolls.

16 comments:

huny madu said...

Murah rezeki anis, tinggi uv tinggi la earnings cpuv tu :)
Tp akak punya uv pun ciput je so earning pun mls nak naik hehe..

Haruno Hana 하나 said...

tahniah! all the best untuk exam! :D

hana hadi said...

jelous2 huhu

tahniah..:)

Nurfaezah Abdullah said...

study smart dear :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow!!! rzeki melimpah ruah tu.. wahhh tahniah ye.. hehehe

Anis Farhana said...

@huny madu Hahaha, uv saya pun berapa je. alhamdulillah :D

Anis Farhana said...

@Haruno Hana 하나 Thanks. :D

Anis Farhana said...

@hana hadi Hahaha. takyah jeles2. btw thanks :D

Anis Farhana said...

@Nurfaezah Abdullah haha. inshaAllah :D

lynndamya said...

haha congratez.. (n_n) kena sabar menunggu kan, hadoi blog sy belum dpt2 cash lgi dr encik nuffnang, uhuk2~~

Amalia said...

alhamdulillah :3 syukur

Lystra Lily said...

Hehe teringat time sekolah jawab add math. Boleh biul kepala otak hahaha xD

Jie Susanos said...

kene usaha lg ni...hehe

Nabeel Fikree said...

haha tahniah noks dapat cpuv! pasni boleh belanja bambil cekedis

nida zin said...

nk jugak..tp nuffnang xnk bg... cmne nih..? heheh

Katak Comel said...

da masyuk jgn lpe blnje taw..
hihi