Thursday, 25 April 2013

Hiatus, CPUV dari Nuffnang, Sejarah Kertas 3

Assalamualaikum. Entri nie mengandungi 3 cerita tapi tak panjang pun. :D

Berapa hari tak update. Tak busy pung sebenarnya. Saja taknak update. Biar hampa rindu aku hikhik >.<

Pangggggg!!! *kena tampar*

Okey okey. Taknak tulis statement gedik tak tentu hala macam tu dah. Aku dah insaf. Tskk tskk T.T

12 Mei 2013. Tu tarikh aku start exam mid year. Wohohoho. Ketaq gila. Jadi, aku buat keputusan nak hiatus. Mula mula ingat nak private blog konon konon nak focus study sangatlah. Tapi malas pulak nak private sebab aku nie jenis tak tentu hala sikit. Hahahaha. Kepala angin aku nie bukan boleh kira sangat, kata nak hiatus tapi kadang kadang boleh terupdate blog. Ter okey! Dah la blog nie banyak draft. Rasa macam gatal ja tangan nie nak tekan publish >.<

Dan salah satu sebab aku taknak private blog ialah aku dapat BE. wuhuuuuuuu >.<

Nie merupakan cpuv aku yang pertama. Kemain tau minggu lepas hantar ticket why my blog never get cpuv(cis, speaking la konon padahal boleh ja cakap melayu -.-') tetiba minggu nie dapat cpuv. Semalam baru dapat. Alhamdulillah. Jeles uknow tengok blog lain cpuv rajin melekat. Blog iolls??

Jadi rajin rajinkan lah tangan tu klik iklan iklan nuffnang dalam blog nie. Muehehehe. Sebenarnya tak boleh suruh orang klik iklan kita tapi kot kotlah hampa berkenan dengan iklan tu. Apa salahnya tekan kan. Kot kotlah hampa berkenan. Muehehehehe >.<

Btw sabtu nie sekolah. Sekolah ganti. Sekolah ganti merupakan hari yang paling tak best dan paling paling aku tak suka. Dan selalunya kehadiran akan merosot. Sekolah aku hari biasa pun malas nak mai , apatah lagi sekolah ganti. Memang haram rrr nak mai sekolah. Tapi kali nie cikgu guna taktik jahat. Cikgu telah mengadakan ujian sejarah kertas 3 pada hari sekolah ganti. Eh, sat. Awat bahasa aku macam pembaca berita ja nie?

Sabtu nie ada exam woii. Walaupun sejarah kertas 3 boleh tengok buku tapi aku still ketaq. Aku pun taktau kenapa. Mungkin sebab aku tak pernah jawab soalan macam tu kot sebab tu feel dia lain. Mungkin. Form 3 mana da soalan camni. Soalan objektif ja kot. Senang ja weh senang. Hahaha. Senang la sangatkan padahal masa pmr dulu nangis sebab takleh jawab :p

Macam mana eh nak jawab sejarah kertas 3. Ada apa apa tips tak?

Oke, chaw lu. Assalamualaikum.


ps : entri membosankan. sori. aku takde idea...

ps : aku stress. 8share.com tak reti nak naikkan earning aku ke?? kenapa earning aku tak naikkkkkkkkk!

13 comments:

Nabeel Fikree said...

wah tahniah lah uolsss dapat CPUV! hehehe

Aminin said...

Tahniah dah dapat BE dari en Nuff...
meh nak tlg naek earning...klik 3 iklan kat sini..hoho

fiza saiza said...

hehehee..gudluck yea :)

Busyra Bt Takiyudin said...

klik churp2 sini. :)

Farahin Izzati said...

goodluck, wahh, sejarah sampai 3kertas, dulu satu kertas selalu dapat F :P

Anis Farhana said...

@Nabeel Fikree thanks uolls >.<

Anis Farhana said...

@Aminin Hehehe, terima kasih :D

Anis Farhana said...

@fiza saiza Yeah :D

Anis Farhana said...

@Busyra Bt Takiyudin Nanti saya click churp2 awak pulokkk :D

Anis Farhana said...

@Farahin Izzati Woahhhh, F! tadi jawab kertas 3, semputtttttttt.

syahirah said...

congrats ya =D
warghh kena tampar ya ? sape yg tampar tu. ehehe.

Mas Zull said...

assalamualaikum anis...tahniah2 yer n gud luck...;)

Sabrina SA said...

tahniah kak ! blog ina pun belum dpt cpuv :(( haaa sedih