Sunday, 14 April 2013

Komen Hampa Pasal Blog Aku?

Assalamualaikum.

Setelah hampir setahun aku buat blog, aku tak pernah amik tahu pendapat hampa pasal blog aku. Aku tak pernah amik tahu sebab aku takut menghadapi kenyataan. Hahaha. Over ja minah nie. Ya, aku takut. Kot kot la hampa cakap nie blog syok sendiri. Haha. Walaupun kenyataan tu betul sangat sangat tapi aku tetap tak dapat terima. Sentap hati nyah uolls.

Jadi, hari nie aku terbuka hati nak amik tahu pendapat hampa. Yelah. Aku taknak lah jadi blog syok sendiri. Aku cuba memperbaiki kualiti blog aku ini. InshaAllah. Hehehe. Komen ja apa yang hampa rasa. Tapi mohon sangat sangat gunalah perkataan yang sopan. Aku bukan boleh orang kutuk kutuk nie. Kang aku nangis.

Iolls hati lembut tau. Dan baca elok elok okey. Hati lembut bukan hati lembu!

Hampa boleh komen apa apa ja. Blog buruk lah. Entri mencapub ke apa ke. Tapi seperti dikatakan tadi, komen dengan sopan sesopan aku. Eh, sesopan gadis melayu. Iolls memang gadis melayu tapi iolls 'sopan' sangat la noks! Iolls sendiri takut tengok perangai iolls yang 'sopan' sangat nie ahaha >.<

Dan terima kasih kepada follower blog nie yang sudi follow blog nie. Terima kasih sebab sudi komen blog aku nie. Terima kasih sangat. Tak sangka. Nak bagi hadiah aku pokai. Aku hanya mampu cakap terima kasih :D
Assalamualaikum.

ps : bufday aku 21.06 nie. dah nak dekat dah. takdak sapa nak bagi hadiah xperia sebijik ka? huhuhu >.<

46 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

blog awak ok2 ja.. tak serabut n soft je.. :)

Nur Faie said...

Komen ? Hoho ~ So far entry semua takde masalah . Btw , blog ni sangat comelll ! Mesti comel macam tuan nya ^ ^

combi said...

for me..stakat nie blog nie sgt cantek..hehhehe

luqman zakaria said...

blog nih ok what..cantek!

Ara Nadea said...

ok.. comel. macam mana blog kita macam tu la ia reflect sapa kita. mesti lembut je kan tuan nya.. hehehe ;)

michelle De hunny said...

i like your blog.
sedap je mata menengok. :D
header tu sy suka ^^

Anis Farhana said...

@Busyra Bt Takiyudin Thanks :D

Anis Farhana said...

@Nur Faie Thanks. tuan dia lagi comel. haha. takdelah >.<

Anis Farhana said...

@combi hehehe. terima kasih :D

Anis Farhana said...

@luqman zakaria oke ya? hehehe. thanks :D

Anis Farhana said...

@Ara Nadea hahaha. malu pulak kite >.< takdelah. tuan dia biasa biasa je :D

Anis Farhana said...

@michelle De hunny header tu ada masalah sebenarnya tapi dah awak kata oke. so, oke. hehe :D

thanks ya :D

Anis Zainudin said...

blog adik comel sgt >,<

Anis Farhana said...

@Anis Zainudin Terima kasih kak >.<

Leods said...

Followers da ribu riban...blog ni simple but nice :) ...nak ambik chance ni jemput awak join GA ni

http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/1st-baby-giveaway-by-kmliahshm.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

tak banyak widget..so bile buke laju je...
saya suka..saya suka :))

nida zin said...

da cntik blog ni...xserabut...sedap mata memandang... :)

Zack Kool said...

jgn suruh org klik iklan awk. melanggar terma dan syarat. blog awk ne cerah ssgt warna. font kecil.besar ket fon tu. dan yang len2 okay je. All the best..

Anis Farhana said...

@nida zin Haha. terima kasih :)

Anis Farhana said...

@Leods wahh, ribu riban. macam gempak je bunyi. hehe.

Anis Farhana said...

@cik azLyzah⊙.☉ Ya, saja bagi blog ringan sebab tenet kat umah lambat :D

hehe. kang tuan sendiri takleh tengok blog dia >.<

Rayna Ziqdhiyafi said...

simple dan menarik..^^,

Sherlyanna angiela Martin said...

saya nak sangat tengok blog awak.. tapi saya guna phone, jadi lain sikit.. berbeza guna phone dengan laptop..
ehh.. saya suka cara penulisan entri awak.. ada perenggan lagi dengan gambar sekali.. :))

yun yazwani said...

blog ny cantik,simple kemas and laju... don't worry...

Lalaa said...

blog awak comel ! colour pun lembut ^^ penulisan entry pun menarik, untung lah banyak followers dan comments (:

comment blog saya jugak : twozeronovember.my :D

Anis Farhana said...

@Zack Kool nanti saya padam link tu ehehehe. cerah sgt eh??? thanks :D

Anis Farhana said...

@Rayna Ziqdhiyafi haha. menarik? thanks :D

Anis Farhana said...

@Sherlyanna angiela Martin Nanti bukak laptop, bukaklah blog saya. eh. hehehe >.<

terima kasih :D

Anis Farhana said...

@yun yazwani Yeah. thanks :D

Anis Farhana said...

@Lalaa Waaa, terima kasih. hahaha. tak banyak mana pun :D

nanti saya komen blog awak

a i m z said...

ok ja..sedap mata memandang.. haha

Berry Lavynia said...

blog dah ok kot..xserabut tgk :D

saya follow sini yerr.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum anis...simple n cantik...:)

p/s kita berkongsi bln kelahiran anis 21/6 mama 22/6...

Syada Nazurah said...

Simple senang nk tgk.. n tak serabut, tersusun je..

Sabrina SA said...

simple but nice ;)

hazdnul shafina said...

blog ni dah comel..cntik..kemas.. :) meh komen kat blog kita plak :)

http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/04/kritik-blog-ana-bo0leh.html

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Blog akak simple but nice. Tak serabut. Okey lah, takde pape cacat pon utk blog simple cmnie ;)

NuraisYah said...

Blog nie ? Awesome :3 tenang jek kat sini :D

syahirah said...

blog anis awesome.

syahirah said...

klau blog anis tak awesome , msti tak ramai follower kan?
kan ? kan ? kan ?

mazs mazlan said...

suke header,small n sweet la dik.. kte da follow lepas bce yg ismi syahirah review =)

Nana Liena said...

blog okay..suka header.. comel..kena dengan usia..heehe.. tak ada la loading mana..tapi fonts besar kan sikit boleh? hehhe.. gurau ja.. :P

Anis Farhana said...

@Nana Liena bukan taknak besarkan tapi malas nak bukak edit html. hehehe >.<

btw thanks for comment :D

cik kaki ketawe said...

secara jujurnya...walaupun first time datang sini...aku suka blog ko...
loading pun cepat...bahasa yg sempoi...dan blog yg cantik..
tak serabut dan tak semak...just nice =)

fiza saiza said...

blog yang simple, kemas dan menarik..dan entry yang menarik utk dibaca...:) tak pandai nak komen lebih2.sebab diri sendiri pun baru buat blog awal tahun baru nih..hehehe

dyba gula-gula said...

blog cantikkkk. cmne nak dapatkan blog cmni ea?