Friday, 28 December 2012

I'm Back

Assalamualaikum.

Long time no updates en. Bila dah lama tak update, otak pun tepu. Setepu tepung gandum yang tepu. Haha. Okey. Aku merapu. Ekceli, sebelum nie aku dah buat dah entri schedule(schedule sebab aku nak pergi jalan jalan) untuk tatapan hampa tapi ntah cemana aku lupa tekan publish. Beria ria lah aku fikir, apa yang hampa komen, berapa banyak komen. Last last lupa nak publish. Syabas Anis syabas!

Okey. Disebabkan aku masih dalam proses mencairkan otak yang tepu nie, maka semakin kuranglah entri dalam blog yang comel gila gila nie. Ehem. Blog yang agak comel nie. Lagipun dah nak bukak sekolah dah kan. Aku pun dah berazam nak kurangkan sikap menghabiskan masa berfoya foya bersama netbook. Mohon percaya. Hahahaha xD

Enjoy beno kucing nie tido. hang tengah poco poco ka kucing?
Rasa macam sat ja cuti. Kan best kalau pihak yang berkenaan tambah cuti lagi 2 bulan. Hehehe. Kemon kemon, nie la perangai budak sekolah, bila dah cuti nak pergi sekolah, bila dah sekolah nak cuti. Adoi.

Assalamualaikum.

Goodbye holiday, hi school.

8 comments:

izzaty ezreen said...

Assalamualaikum. Jom kita sama-II join segmen nih ..SIMPLE jer~
http://izzaty-abdullah.blogspot.com/2012/12/segmen-pantas.html

amirini said...

First person leave comment..

✿A I N A A✿ said...

hahaha cuba terkejutkan kucing tu, silap2 kerusi tu yang terbalik sekali.. ngeeee pergi rebus bdan dengan air panas 100F, sure otak jdi cair.. miahahahahaha mohon jgn ikut kecuali bg bdn yg luar biasa XD

hidop malang said...

comel nye..akak punye kan?

-meeSUPERGIRL- said...

welcome back ! :)

Zack Kool said...

tulah len kali, triple check masa nak publish tu..he3

princess Khadijah Mustafa said...

blog ini nmpak comel sgt...salam ziarah kmbali

Dunia Wilma said...

Welcome back...

P/S: Comel kucing tu bah ^_^