Wednesday, 19 December 2012

Result PMR aku?

Assalamualaikum.

Sebenarnya aku malas nak cakap banyak banyak sebab aku tak dapat 8A. Tapi disebabkan dulu aku pernah cakap aku akan share walaupun result teruk, jadi dengan rela aku share. Huhuhu.

Serius, dalam hati aku takde perasaan kecewa, sedih ka apa ka. Yang ada cuma gembira dan terkejut. Gembira teramat sangat walaupun aku tak dapat 8A. Tapi aku bersyukur sebab lebih baik dari result trial yang super duper teruk tu. Ada D dalam result trial aku. Spoil sungguh >.<

Nak dijadikan cerita time cikgu panggil nama aku, aku buat derk ja. Sampai cikgu tanya 'Anis Farhana nie takmai lagi ka'. Aisehh, buat malu jalah hang nie Anis. Dengan muka yang jelas gelabah, aku pun angkat la tangan aku. Huhuhu.

Balik dari dapat result PMR terus aku ngap mee kuah sampai habis. Telan chocolate Cadbury pastu ayah aku buat balik pulak laksa dengan ABC. Hahaha. Konon konon seminggu takdak selera sebab stress. Hahah. Auta lebih. Haih, baru semalam aku rancang taknak makan banyak konon konon nak diet. Haktuii la Anis.

Oklah. Malas rrr nak cakap banyak banyak. Idea pun dah takdak. Mood nak tulis entri pun dah hilang. Bawah nie result aku >.<
















Result trial PMR - 1A tutt tutt 1D.
Result PMR - 6A 2B.
Konon konon nak buat suprise. Suprise la sangat kan huh tapi Alhamdulillah, banyak peningkatan. Banyak sangat peningkatan walaupun aku study last minute. Sejam sebelum start exam baru kalut nak baca pastu menyesal. Boo Anis boo. Jangan ikut perangai akak yer adik adik sekalian. Rugi 2A xD

Assalamualaikum :)

ps : gila teruk trial aku. tulah, orang suruh baca buku takmau!

43 comments:

  1. takpe spm ada lagi but tahniah !! :)

    ReplyDelete
  2. congrats kak..awesome la tu..super duper awesome

    ReplyDelete
  3. congrats.. sokay dear.. just try better for the SPM..

    ReplyDelete
  4. tahniah!!!ok apa result tu?! x apply mana2 ka??

    ReplyDelete
  5. wow...tahniah2..ok la tu kak...byk perningkatan...

    ReplyDelete
  6. @neesa_jun Apply sbp tapi rasa mcm x dpt je . hmm >.<

    ReplyDelete
  7. ok la tu..saye tengah tunggu result SPM...

    T_T

    ReplyDelete
  8. hai sme lh result trial ngan keputusn PMR dengan kite

    ReplyDelete
  9. whoaa tahniah tahniahh. okayy lah tu :D hee~

    ReplyDelete
  10. Congratz dear.SPM nanti balas dendam blk lg 2A k.Gudluck in your future undertaking. :)

    ReplyDelete
  11. @Aida Adnan Hehe . mmg byk . tak pernah dapat 6A . hehe >.<

    ReplyDelete
  12. @yun syazwani Haha . gud luck ya kakak . takpe kan panggil kakak >.<

    ReplyDelete
  13. congrats dik
    http://myaleo.blogspot.com/2012/12/walimatulurus-abg-hakim-kak-eija.html

    ReplyDelete
  14. @s h a Ya , akan balas dendam balik . yeah . haha . thanks :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah! Ada peningkatan!! It's okay, SPM ada lagi..:D

    ReplyDelete
  16. tahniah. :D Trial pmr nabila pun teruk jugak dulu.

    ReplyDelete
  17. Wow peningkatan yang hebat! Congrats, you did great!

    ReplyDelete
  18. Tahniah! Okaylah tu a big improvement you'd made dear =) Masuk form 4 nanti struggle dari awal ya??? Seriously! Upper form tak sama macam lower form.. Bezanya macam sek men dgn sek ren.. So, prepared well.

    ReplyDelete
  19. wah , tahniah anis ! jangan risau keyh , spm an adee lagi :)

    ReplyDelete
  20. tahniah anis :)
    xpe it's okey..SPM kan ade ag..
    wt yg terbaik lak utk SPM nnt..jgn ulangi kesilapan yg anis wt msa PMR aritu okey.. :)

    ReplyDelete
  21. tahniah yee anis ^_^ semoga boleh buat lagi bagus dalam SPM! Selamat Maju Jaya ^w^

    ReplyDelete
  22. Wahh congrates! Saya dapat 5A 3B je :') Pandainya awak :) Saya pun study last minute. Trial sy haritu teruk jugak :'D

    ReplyDelete
  23. tahniah/..btw,done follow back :)

    ReplyDelete
  24. Tahniah. =)

    °°» natasya-pink.blogspot.com/2012/12/wordless-wednesday-3-alhamdulillah.html

    ReplyDelete
  25. Hi beautiful, nice blog. It's cool. Congrats for the 6A's. Let's shop with us. http://malayasladieswardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. oh, I think you're so coooooolio.

    ReplyDelete
  27. tahniah kak!! bukan senang tuuu!! :)

    ReplyDelete
  28. wahh tahniah ! okey lahh tu 6A :)

    ReplyDelete
  29. okay la tu, my trial dulu pun result teruk jugak. haha

    ReplyDelete

Sapa komen dia baguihh.