Wednesday, 19 December 2012

Result PMR aku?

Assalamualaikum.

Sebenarnya aku malas nak cakap banyak banyak sebab aku tak dapat 8A. Tapi disebabkan dulu aku pernah cakap aku akan share walaupun result teruk, jadi dengan rela aku share. Huhuhu.

Serius, dalam hati aku takde perasaan kecewa, sedih ka apa ka. Yang ada cuma gembira dan terkejut. Gembira teramat sangat walaupun aku tak dapat 8A. Tapi aku bersyukur sebab lebih baik dari result trial yang super duper teruk tu. Ada D dalam result trial aku. Spoil sungguh >.<

Nak dijadikan cerita time cikgu panggil nama aku, aku buat derk ja. Sampai cikgu tanya 'Anis Farhana nie takmai lagi ka'. Aisehh, buat malu jalah hang nie Anis. Dengan muka yang jelas gelabah, aku pun angkat la tangan aku. Huhuhu.

Balik dari dapat result PMR terus aku ngap mee kuah sampai habis. Telan chocolate Cadbury pastu ayah aku buat balik pulak laksa dengan ABC. Hahaha. Konon konon seminggu takdak selera sebab stress. Hahah. Auta lebih. Haih, baru semalam aku rancang taknak makan banyak konon konon nak diet. Haktuii la Anis.

Oklah. Malas rrr nak cakap banyak banyak. Idea pun dah takdak. Mood nak tulis entri pun dah hilang. Bawah nie result aku >.<
















Result trial PMR - 1A tutt tutt 1D.
Result PMR - 6A 2B.
Konon konon nak buat suprise. Suprise la sangat kan huh tapi Alhamdulillah, banyak peningkatan. Banyak sangat peningkatan walaupun aku study last minute. Sejam sebelum start exam baru kalut nak baca pastu menyesal. Boo Anis boo. Jangan ikut perangai akak yer adik adik sekalian. Rugi 2A xD

Assalamualaikum :)

ps : gila teruk trial aku. tulah, orang suruh baca buku takmau!

43 comments:

Dear KHY said...

takpe spm ada lagi but tahniah !! :)

syafika atilia said...

congrats kak..awesome la tu..super duper awesome

H n i e ; said...

congrats.. sokay dear.. just try better for the SPM..

neesa_jun said...

tahniah!!!ok apa result tu?! x apply mana2 ka??

Anis Farhana said...

@Dear KHY Terima kasih :)

Aida Adnan said...

wow...tahniah2..ok la tu kak...byk perningkatan...

Anis Farhana said...

@syafika atilia Hahaha . 8A lagi ohsem xD

Anis Farhana said...

@H n i e ; Ya . In sha Allah :D

Anis Farhana said...

@neesa_jun Apply sbp tapi rasa mcm x dpt je . hmm >.<

yun syazwani said...

ok la tu..saye tengah tunggu result SPM...

T_T

eqa sulaika said...

hai sme lh result trial ngan keputusn PMR dengan kite

Aisya Fatihah said...

whoaa tahniah tahniahh. okayy lah tu :D hee~

s h a said...

Congratz dear.SPM nanti balas dendam blk lg 2A k.Gudluck in your future undertaking. :)

Anis Farhana said...

@Aida Adnan Hehe . mmg byk . tak pernah dapat 6A . hehe >.<

Anis Farhana said...

@yun syazwani Haha . gud luck ya kakak . takpe kan panggil kakak >.<

Momok Gemok said...

congrats! a big congrats! :D

Masmira Masri said...

congrats dik
http://myaleo.blogspot.com/2012/12/walimatulurus-abg-hakim-kak-eija.html

Anis Farhana said...

@eqa sulaika Woahhh , geng . sep sep :D

Anis Farhana said...

@Aisya Fatihah Thanks . hehe . :D

Anis Farhana said...

@s h a Ya , akan balas dendam balik . yeah . haha . thanks :D

Nurain Syahirah said...

Tahniah! Ada peningkatan!! It's okay, SPM ada lagi..:D

nabila said...

tahniah. :D Trial pmr nabila pun teruk jugak dulu.

Adib As said...

Wow peningkatan yang hebat! Congrats, you did great!

Nurul Atiqah said...

Tahniah kak :)

Fatin Hazwani. said...

pandai :) tahniah ye syg :)

Insyaz Arj said...

Tahniah! Okaylah tu a big improvement you'd made dear =) Masuk form 4 nanti struggle dari awal ya??? Seriously! Upper form tak sama macam lower form.. Bezanya macam sek men dgn sek ren.. So, prepared well.

Nurul Anisah said...

Tahniah :)

huda said...

tahniah =D

hananhadila said...

wah , tahniah anis ! jangan risau keyh , spm an adee lagi :)

deqjamucuxx said...

tahniaahhh :)

Nuur Izzah Sofiah Fitriyah Azmi said...

tahniah ! ok la tuu .. :)

Yana Sakura said...

tahniah anis :)
xpe it's okey..SPM kan ade ag..
wt yg terbaik lak utk SPM nnt..jgn ulangi kesilapan yg anis wt msa PMR aritu okey.. :)

Sharifah Iris Syed Iskandar said...

tahniah yee anis ^_^ semoga boleh buat lagi bagus dalam SPM! Selamat Maju Jaya ^w^

Jajajannahh's said...

Wahh congrates! Saya dapat 5A 3B je :') Pandainya awak :) Saya pun study last minute. Trial sy haritu teruk jugak :'D

SuDu Biru said...

tahniah/..btw,done follow back :)

natasyapink said...

Tahniah. =)

°°» natasya-pink.blogspot.com/2012/12/wordless-wednesday-3-alhamdulillah.html

malayasladies said...

Hi beautiful, nice blog. It's cool. Congrats for the 6A's. Let's shop with us. http://malayasladieswardrobe.blogspot.com/

malayasladies said...

oh, I think you're so coooooolio.

Muslimah said...

awesome giler ;)

Jannah Rusdi said...

tahniah kak!! bukan senang tuuu!! :)

NuRuL AtiQAh said...

wahh tahniah ! okey lahh tu 6A :)

Zack Kool said...

dah nasib..huhuh.. :)

LdyNisa said...

okay la tu, my trial dulu pun result teruk jugak. haha