Sunday, 4 November 2012

Random

Assalamualaikum dan haii semua.

Aku pelik la dengan aku nie. Time aku semangat nak update blog, idea pulak main sorok sorok dengan aku kononnya sweet leteww. Time aku malas nak update, idea mencurah curah bagaikan there is no tomorrow -_-'

Minggu depan merupakan detik yang dinanti nantikan oleh semua pelajar. Yeahh, minggu depan dah start cuti. Aku nie masih pening, aku nak buat apa time cuti nanti. Tido? Online? Join segmen? Contest? 

Ingat nak ajak kawan kawan keluar tapi poket den dah pokai. Adeh. Sungguh menyedihkan. Aku ingat nak amik duit biasiswa tapi kawan aku takmau amik pulak. Malu la nak amik sorang sorang. Oke, itu alasan. Sebenarnya sebab cikgu garang sangat. Suka tanya macam macam. Kalau dia tanya nak buat apa duit tu, aku nak jawab apa? Takkan nak jawab 'saya nak buat joli cikgu. boring ahh duduk rumah time cuti'. Gilaaa! Tak pasal pasal aku di flying kick. Mesti orang tertanya tanya mengapakah budak yang begitu baik dan sopan santun itu di flying kick! Oke maap. Ahh, aku dipersimpangan dilema. Dilema la sangat. Puii la. Heheheh!

Oke lah, aku rasa sampai sini ja entri nie. Esok nak sekolah sudah btw good luck untuk kakak dan abang yang amik SPM esok. Aja aja fighting! Assalamualaikum dan selamat malam.

17 comments:

  1. mmg yang selalu pegang duit biasiswa mmg cikgu garang2 ae..? dulu masa sekolah pun jarang ambik duit..sbb cikgu tu garang n suka tanya banayk2..! hehehhe..=D

    ReplyDelete
  2. Assalam, sekarang nie bermula dah cuti sekolah .. banyak aktiviti yg boleh d buat...

    kena flying kick? kesian boh.. hehehe


    kalau sudi meh komen sikit sini dan share ngan kawan2 erk--> ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  3. Hye anis ! Alia jadi salah satu pengomen terhebat dalam blog isha . Harap sudi follow alia balik :)

    ReplyDelete
  4. @Ammelia Yusoff Waaa , belajar masak . InshaAllah . hehehe :)

    ReplyDelete
  5. @MarliaMarble Agaknya lah . hehehehe . takut pelajar bohong letewww :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum....
    Cuti sekolah menjelang lagi... Teringat masa zaman sekolah dulu...
    cuti adalah waktu yang ditunggu tunggu... boleh bangun lewat.. boleh tgk t.v puas2... pergi mandi air terjun... syok...
    So my advise... use your time wisely...

    ReplyDelete
  7. cuti sekolah baca novel,jyeahhh :P
    *saya pun nk keluar dengan kawan tak bole sebab duit takdak :(

    ReplyDelete
  8. @amirini Waalaikumussalam . Hehe . oke , saya dengar nasihat awak ! =')

    ReplyDelete
  9. @Mya Abdullah Nak baca novel tapi semua novel dah khatam . huhu . sama la kita . duit tadak .

    ReplyDelete
  10. bestnya nak cuti sekolah.
    itulah masa yg ditunggu dulu.. hehe
    sekarang lak duk tertunggu cuti semesta.. hihi

    banyak benda eh boleh wat time cuti.
    berblogging lah aktvt utama.. huhu

    ReplyDelete
  11. kata je nak masuk kelas masak...hik3..singgah follow awak..;)

    ReplyDelete
  12. Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
  13. yg ayat ni'' saye takde duiltah cikgu, saye nak joli ..bosan arr time cuti..'

    LAWAK , KETAWA ZACK BACA ENTRY NI...jgn mare..peace..kaalu bosan wat je kerja partime..

    ReplyDelete

Sapa komen dia baguihh.