Sunday, 4 November 2012

Random

Assalamualaikum dan haii semua.

Aku pelik la dengan aku nie. Time aku semangat nak update blog, idea pulak main sorok sorok dengan aku kononnya sweet leteww. Time aku malas nak update, idea mencurah curah bagaikan there is no tomorrow -_-'

Minggu depan merupakan detik yang dinanti nantikan oleh semua pelajar. Yeahh, minggu depan dah start cuti. Aku nie masih pening, aku nak buat apa time cuti nanti. Tido? Online? Join segmen? Contest? 

Ingat nak ajak kawan kawan keluar tapi poket den dah pokai. Adeh. Sungguh menyedihkan. Aku ingat nak amik duit biasiswa tapi kawan aku takmau amik pulak. Malu la nak amik sorang sorang. Oke, itu alasan. Sebenarnya sebab cikgu garang sangat. Suka tanya macam macam. Kalau dia tanya nak buat apa duit tu, aku nak jawab apa? Takkan nak jawab 'saya nak buat joli cikgu. boring ahh duduk rumah time cuti'. Gilaaa! Tak pasal pasal aku di flying kick. Mesti orang tertanya tanya mengapakah budak yang begitu baik dan sopan santun itu di flying kick! Oke maap. Ahh, aku dipersimpangan dilema. Dilema la sangat. Puii la. Heheheh!

Oke lah, aku rasa sampai sini ja entri nie. Esok nak sekolah sudah btw good luck untuk kakak dan abang yang amik SPM esok. Aja aja fighting! Assalamualaikum dan selamat malam.

17 comments:

Ammelia Yusoff said...

belajar masak le cuti2 ni. hehe

MarliaMarble said...

mmg yang selalu pegang duit biasiswa mmg cikgu garang2 ae..? dulu masa sekolah pun jarang ambik duit..sbb cikgu tu garang n suka tanya banayk2..! hehehhe..=D

Ikmal said...

Assalam, sekarang nie bermula dah cuti sekolah .. banyak aktiviti yg boleh d buat...

kena flying kick? kesian boh.. hehehe


kalau sudi meh komen sikit sini dan share ngan kawan2 erk--> ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

alia syuhada said...

Hye anis ! Alia jadi salah satu pengomen terhebat dalam blog isha . Harap sudi follow alia balik :)

Anis Farhana said...

@Ammelia Yusoff Waaa , belajar masak . InshaAllah . hehehe :)

Anis Farhana said...

@MarliaMarble Agaknya lah . hehehehe . takut pelajar bohong letewww :)

Anis Farhana said...

@Ikmal Kesian kan . heheheh :)

amirini said...

Assalamualaikum....
Cuti sekolah menjelang lagi... Teringat masa zaman sekolah dulu...
cuti adalah waktu yang ditunggu tunggu... boleh bangun lewat.. boleh tgk t.v puas2... pergi mandi air terjun... syok...
So my advise... use your time wisely...

Norafifah Roshman said...

Hehehe. happy holidays!! :D

Mya Abdullah said...

cuti sekolah baca novel,jyeahhh :P
*saya pun nk keluar dengan kawan tak bole sebab duit takdak :(

Anis Farhana said...

@Norafifah Roshman Yeahh . hepi holiday :)

Anis Farhana said...

@amirini Waalaikumussalam . Hehe . oke , saya dengar nasihat awak ! =')

Anis Farhana said...

@Mya Abdullah Nak baca novel tapi semua novel dah khatam . huhu . sama la kita . duit tadak .

nadia said...

bestnya nak cuti sekolah.
itulah masa yg ditunggu dulu.. hehe
sekarang lak duk tertunggu cuti semesta.. hihi

banyak benda eh boleh wat time cuti.
berblogging lah aktvt utama.. huhu

dhiashahida said...

kata je nak masuk kelas masak...hik3..singgah follow awak..;)

Aimi Syahirah said...

Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Zack Kool said...

yg ayat ni'' saye takde duiltah cikgu, saye nak joli ..bosan arr time cuti..'

LAWAK , KETAWA ZACK BACA ENTRY NI...jgn mare..peace..kaalu bosan wat je kerja partime..