Wednesday, 14 November 2012

Lukisan dikala bosan sumpah jahanam ~

Assalamualaikum.

Fuhhh, lama beno den ber'hiatus' kan. Kehkeh. Semenjak dua menjak nie penyakit pemalas makin menjadi jadi. Malas nak fikir, malas nak update blog, malas nak makan, malas nak mandi. Semuanya malass. Haaa , kemain teruk malas aku nie. Muehehehe! Tapi, letak link blog aku dekat komen orang dekat group blogger den rajin. Rajin sangatt. Sampai kadang kadang takleh komen, kena block! Geram aku!

Ahh, sudah. Ter'merapu' pulak. Tengok tajuk balik tengok tajuk balik. Haa, walaupun tajuk macam ntah apa apa, bengong bengong sikit tapi entri mengandungi banyak isi yang boleh digunakan dalam kehidupan seharian. Waaa, bahasa melayu sangat! Sebenarnya takdak isi pun, saja nak tunjuk gambar yang aku lukis masa boring boring. Aku harap hampa tak pengsan bila tengok gambar nie. Kihkih.

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
diinspirasikan oleh gambar yang ada kat header aku tu 
Nie yang paling oke + mantap + comel + ohsemm. Yang lain macam @)(%#!%. Ada yang rambut pendek sebelah, kening bersambung dengan mata, mata besaq sebelah(selalunya comel kalau buat macam nie tapi bila aku lukis, hampehh ), tengkuk senget(sumpah lawak bila tengok balik)! Kesian Yui jadi mangsa lukisan jahanam aku. Kalau Yui tengok mesti dia sedih. Hahahahah! =)

Aku namakan lukisan ini 'Yuiapakejadahpandaimaingitarcomelpulaktu'. Oke, nama macam %!()&^$. Emosi aku tak stabil jadi nama yang aku cipta pun tak stabil. Senget sebelah mihmih :p

Hahahaha! *tetiba*

Oke lah, nak chaww. Assalamualaikum.


ps: dari denim tukar jadi simple. perghh. pecah otak beb time edit blog sebab dah lama tak guna simple template. amacam, oke dakk? -_-

ps II: ada orang yang follow aku tapi aku tak boleh follow dia sebab dia tak letak google friend connect tu. haish :\

12 comments:

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Comel Anis lukis. ;)

alia syuhada said...

Comel lh tuh lukisannya :)

~didiey~ said...

comel lah tu...rajinnnye melukis :)

p/s~menarik jugak cara dpt blog address tu ye..inspired by Maria Elena lg..hehe

Shereen Yahya said...

asah lagi bakat tu , nanti boleh jadi pelukis terkenal :)

Anis Farhana said...

@siti . hehehe , terima kasih :)

Anis Farhana said...

@alia hahahaha . thanks sebab puji . kihkihkih :)

Anis Farhana said...

@~didiey~ boring sebenarnya sbb tu lukis macam macam . hehehe .

ps : hahahaha . biasalah tu . hehe :)

Anis Farhana said...

@shereen hahaha , inshaAllah :)

Cik Mimey said...

comel :)

Zack Kool said...

wau, tekanannya awak..anyway, kalau lupe blog Zack atau lupe nak follow, ni dier linknya..http://zackoolblog.blogspot.com/

Nurulee said...

Ala comelnya lukisan dia. Ahaks!

\\ Izzah // said...

Sooooo cumils =) . Pandai anis lukis .