Tuesday, 9 June 2015

Kolej Matrikulasi

Tolong tekan, aku merayu T.T
1 , 2 
Assalamualaikum.

Keputusan rayuan matrik keluaq hari sabtu haritu dan Alhamdulillah, aku diterima masuk. Kalau ditakdirkan aku tak diterima masuk matrik, mungkin blog ini masih berulat hmm malaih betui aku nak update blog lani. Pastu bukan setakat blog ja yang berulat, dengan aku aku sekali berulat wei haha dah rr sebelum cuti aku tak p sekolah seminggu sebab takut dengan cikgu sejarah T.T

Eh bukan takut cuma seram. Aku baru masuk kelaih sejarah sari kottt pastu esok tu teruih ada exam. Tak ka terketaq-ketaq aku nak p sekolah huhu. Dengan buku rujukan apa pun takdak wei sebab sebelum ni masuk kelaih sains. Pastu teruih ambik keputusan takmau p sekolah sampai lah ppd keluaq surat boleh pindah p sekolah lama aku. So, mereput la aku kat rumah sambil tunggu kot kot la ada tawaran universiti nak mai.

Tapi harammmmmmm satu surat pun takmai haha.

Mungkin sebab Allah dah tentukan yang aku akan masuk matrik so aku tak dapat tempat lain dan Allah kurniakan aku seorang kakak yang tak menyokong adiknya haha. Kalau aku dapat kak yang jenih support ja aku, mungkin sekarang aku tengah main dengan mesin-mesin T.T

InsyaAllah esok aku p daftar. Yeahhh, 6.6 dapat tau 10.6 kena p daftar dah. Tetiba aku teringat kes picoms haritu haha. Semput gila aku ehemm ayah aku nak siapkan borang-borang dengan nak beli barang dalam masa 3 hari, nasib dah lepaih kenduri kedua-dua belah pihak haha. Dan sepatutnya ada 4 hari tapi hari sabtu, hari tau dapat matrik merupakan hari kenduri belah abang ipaq so kena la p sana. Takkan tak p pulak khenn.

Okay esok nak kena bangun awai. Oh btw, terima kasih kat timot sebab sudi menjawab pertanyaan aku pasai matrik hehehe nantikan kehadiran aku kat sana okayyyy. I miss you. Terima kasih jugak kat kak aku sebab banyak tolong dari pelbagai segi hehehe thank you. Sedih gila takdan nak tunggu hang balik dari honeymoon, sedihnyemm.

Apa-apa pun doakan aku kat sana naa. Aku tak besa dok jauh dari keluarga ni maklumlah tak pernah duk asrama. Klah baiii. Assalamualaikum.

pesanan penaja mak iolls :')

ps : Rayuan matrik keluaq 6.6.2015. Aku punya excited wei pukui 12 pagi aku dah check haha. Bila dapat lagi la excited wei sampai p gerak semua orang dalam rumah sampai depa takleh tidoq haha sorry.

pss : Disebabkan result addmath teruk, so dapat la pdt. Alhamdulillah, tak la semput sangat nanti hehe :')

11 comments:

Ms. Kejupenyet said...

Tuh dia smgat cheak pepagi buta..
Apapun tahniah ye..

shameel Iskandar said...

Tahniah saya ucapkan. Dapat matriks kat mana.

DOWifey said...

tidakkk! cucu ku xdan dah la nk jmpa ag cu~ bru ingat mnggu depan ag msuk f6 keladi nk jmpa ag~ huhu raya ja la jmpa nek pon 20 hribulan kna dftar~

Mazni Munawar said...

Tahniah dpt matriks!! Blajaq rajin2! Eh jap matriks kat mana? :D

Anis Farhana said...

Haha besa la semangat terlebih.

Anis Farhana said...

Terima kasih. Matrik kedah :)

Anis Farhana said...

Ahhhh tidakkkkk rindu dekat ag nek. Tiada jodoh nek nak wat cena tapi takpa wei, 18 ni ak cuti hehe tp masa tu dah start posa T.T

Anis Farhana said...

Thanks mazni. InsyaAllah hehehehe. Dapat matrik kedah :))

Farah said...

All the best :)

Mialia Amelia said...

wah tahniah ;D Comel je pesanan tu, hehe. kawan sy ada juga dapat matriks kedah. nama dia nazmi (sibuk je nak bgitau xD)

Anis Farhana said...

@Farah : Thanks :))

@Amelia : Terima kasihhhhh. Hahaha kawan tu dapat dua tahun jugak ka. Buat masa lani tak kenal lagi orang nama nazmi haha. Kawan kelaih sendiri pun taktau nama dan kadang2 lupa muka hehehe :')