Friday, 22 August 2014

Temporary Hiatus

Assalamualaikum.

Tahukah hampa yang trial spm iolls bermula ahad ni dan haram satu apa aku tak baca lagi. One word, mampoih. Dah la form 4 punya chapter berjuta juta sampai aku langsung tak ingat apa. Kalau ingat pun... dak. Aku tak ingat apa T.T

So, due to an upcoming exams terpaksalah aku berhenti sat blogging dan blogwalking ke blog hampa hampa semua. Eleh kalau budakpeliksstory tak hiatus pun bukannya aku update blog hahaha drama queen betoi.

jadual exam yang membunuh. tengok tanda tepi pun dah buat i kecut perut. gila banyak paper T.T

Jadi marilah kita sama sama berdoa supaya iolls, anis farhana dapat jawab dengan tenang dan dapat result yang cemerlang dan tak terkantoi bila masuk dewan nanti. Walaupun i masih tak study lagi... meh la doakan heee. Doakan juga aku ada semangat nak study. Makin nak exam, makin banyak main main. Bajet macam pandai sangat hang tu kan. Belagak.

Fail addmath baru hang tau!

Btw doakan ya pretty. Hahaha tetiba hang kannn pretty segala :')

Assalamualaikum.


UPDATE(05.09.2014) : Trial spm dah habis wehh Alhamdulillah walaupun aku rasa result aku mesti disaster T.T . Eh btw thanks for all your wishes :')

ps : meja kat dewan ntah susun ka dok lagi. aku taktau pun tempat aku. takkan nak jawab kat kelaih, tak feeling rr beb.

22 comments:

Tashira Sha said...

haha dulu masa pra percubaan pun akak macam ni jugak. makin nak dekat exam makin menjadi pulak perangai haha anyway goodluck anis. buat betul2 eh. Peace :D

lynndamya said...

Salam, hahahaha all the best!

nurul hidayah said...

Wooooaahhhh ! *mati* .. Jenuhhhhhhh .. All the best ! kena start cepat , tinggal lagi berapa hari ja lagi *mampoih* hahaha . Akak dulu dapat kelas ja .. Kira ok tak stress , kunk duduk dalam dewan , tngok student lain tulis laju sangat kunk stress .. Hehehehe ,, tp 1 ja , xda feel exam

Dak Teja said...

Oh amik pure science ea? pawer-pawer subjek dia, maka study hardlah ye..

goodluck anis farhana ^^V

Ana Lee said...

aminnn .. bittaufig wannajahh! fightinggg

. . fil . . said...

good luck untuk paper seterusnya =)

Fhatin Amelia said...

good luck anis !

ika zulkefli said...

all the best..:)

Anis Farhana said...

@Tashira Sha haa kan. makin menjadi perangai T.T pastu gelabah ketaq sorang2 T.T

@lynndamya : hee thanks :)

@hidayah : mmmg mampoih T.T haha nasib baik jawab dlm dewan. tp sekarang musim hujan dpt lak tempat tepi kipas, habis exam asik p kencing hehehehehe >.<

@dak teja : haah, pure science T.T mmg power sampai nak pitam lepaih jawab T.T

Anis Farhana said...

@ana lee : hehe thanks! fighting! ^^

@fil : thanks awak :)

@fhatin : thanks awak :)

@ika : thanks awak :)

Azwar Syuhada said...

Good Luck dik! Do the best k! :)

Mohammad Anuar said...

Goodluck for your Add Math ! :P

Izzaty Zaty said...

hahaha. same la kita T^T. sub topic form 4 satu pun tak baca pastu harap nak straight A untuk trial ni hah. anyway, good luck! ;)

Anis Farhana said...

@Azwar Syuhada hehehe thanks kak :) inshaAllah :')

@anuar : tengoklah macam mana soalan dia hahahaha thanks :)

@izzaty : wahh sepp sikitt. hahaha kan asyik berangan naik pentas dapat duit tapi pemalaih betoi nak belajaq T.T back to you :)

Aisyah Az said...

aip aippp.... chaiyokkk dear.. i know its oleddi late but tawakalah selepas berusaha. insyaAllah u can do it

budak said...

u can do it :)
dulu dah rasa. hehe

Miss Fatyn said...

Tau x macamana nak mudah ingat utk last2 exam? Orang cakap rebus buku kasik minum.Haha Haha.tu org cakap la.

Fatyn lak cakap,juz banyak practice jawab dlm kertas soalan.kalau xdapat jwb,belek teks book or note book. And banyakkan menconteng. Kadang2 yg kita conteng kita akn ingat. Tu sudah memadai. Good luck!

Ismi Ana said...

Hai Anis dreemers. All the best dear! ^_^ trial sejarah tak susahkan lepas baca entri ana hari tu? Hehe. Kan kan?

Anis Farhana said...

@Aisyah Az time jawab tu mmg tawakkal gila sebab apa yg dibaca xmasuk pon T.T

@budak : heheh terima kasih :))

@fatyn : hehehe cikgu pon ckp macam tu tapi xpernah try lagilah hehehehe. mmg menulis smpai tido pun pegang pensil T.T

@ismi ana : hahaha mmg xsusah. berguna sangat sangat thank u hahahahahaha >.<

Cik Nadyya said...

goodluck 4 trial spm. study2! ade masa lg.. :D

Sweet Pea said...

p study....good luck...:)

Zizie Zack said...

good luck :)