Friday, 1 July 2016

19th Birthday

Assalamualaikum.

Birthday aku dah lama lepaih sebenaqnya tapi memandangkan aku taktau nak letak tajuk apa, so layan ja la. Eh tapi birthday aku takdak la lepaih lama mana. Baru 10 hari heee. Kiranya umoq aku, 19 tahun 10 hari taktau la berapa saat banyak lagi reja lain nak buat.

Birthday aku 21 Jun haritu ;)

Memandangkan birthday aku dalam bulan puasa so takdak la buat apa apa. Kalau dekat rumah selalunya aku beli kek kat diri sendiri tapi dah duk sini makan ja la nasik huhu. Tahun ni punya birthday okay la ada jugak yang wish. Tahun lepas memang haru sebab masa tu baru ja masuk kmk, classmates sendiri pun tak ingat muka, tak ingat nama lagi. Baru nak adapt suasana kmk. Memang takdak sapa la nak ingat birthday aku.

Paling sedih, 17 sampai 20 Jun aku cuti, duduk rumah tengok mak ayah tapi ditakdirkan 21 dah start kelas. Sedih wei, dah la takdak sapa wish hahaha. Tapi takpa la, yang penting timah wish(sebenaqnya aku tak ingat pun dia wish ka dak haha).

Oh lani aku tengah cuti. Duk bersenang lenang dekat rumah tapi takdak la senang sangat sebab lecturer math tercinta bagi duit raya weh warna purple lagi haa hahaha. Tapi aku takdak mood nak buat lagi lani... sebab lapaq. Roti dan nutella tak mampu buat aku bertenaga rupanya.

Ok bye, nak baca novel + pelukis jalanan. Hehe takleh move on doo dari pelukis jalanan sebab best sangat. Assalamualaikum.

ps : aku tak rasa aku akan update time raya, so selamat hari raya in advance! :))

6 comments:

Eeiou _ said...

Happy belated birthday babe. Wish you the best on everything you do ❤

skddn said...

Selamat hari lahir Anis ;))

Mazni Munawar said...

happy belated birthday! sedih jugak kalau org tak ingat birthday kite kan, tpi kalau sayalah, sengaja mention "weh harini birthday kite, tak wish pun?". pastu baru org wish hahaha. tahu ianya sangat menyedihkan T__T

Mialia Amelia said...

Apasal rasa macam kebelakangan ni ramai betul org sambut birthday ? xD
Anyway, Selamat hari raya ^^

Maryam Afifah said...

Happy be;ated birthday !!! Whoop Whoop!

jmm said...

happy belated birthday!