Thursday, 1 October 2015

PSPM

Assalamualaikum.

Lama gila woi tak update blog dah serupa macam nak tinggai teruih blog ni. Hidup dekat matrik ni takdak la busy sangat sebenaqnya tapi aku pun taktau kenapa aku tak update blog haha. Oh ya, aku cakap aku tak busy sebab aku kan dapat pdt so tak kalut sangat, yang pst aku taktau nak cakap cena. Rumate aku sampai tak lekat kat bilik punya gigih study, yang aku pulak asyik lekat kat katil haha lol.

Dan dari situ hampa dah boleh agak result ups aku cena T.T

Tapi takpa, kita pulun time pspm pulak. Tapi pspm dah nak dekat dah woi. 25/26 Oct ni(taktau the exact date) Aku taktau la dan ka dak aku nak cover semua topik. Nasib tak ambik fizik fuh. Ambik bio saja pun boleh fail puii. Tu dalam duk ambik pdt tu yang depa kata belajaq slow tu tapi aku still tak terkejaq haha(sejujurnya sebab malaih. aku malaih nak ligan.)

Okay lah. Cukup lah sampai disini haha penat wei update guna handphone. Aku tak bawak laptop mai sini sebab... aku tak beli lagi laptop hee. Nak p cc semata mata nak update blog memang dak rr. Memang dak! Kbai. Eh sebelum iolls blah p study tidoq(well esokkan cuti), iolls payung satu gambaq ok.

KMK sentiasa dihati... konon.

Kbai. Assalamualaikum.

3 comments:

Farah said...

Moga Allah permudahkan segala urusannya :)

Ako Si AiN said...

Jgn dok malaih2 sangat haha

Mazni Munawar said...

all the best! :D