Monday, 29 September 2014

CPUV Nuffnang Yang Ke...

Assalamualaikum.

Lama tak cerita pasal nuffnang kan. Kalau aku gebang pasai nuffnang banyak banyak pon bukan earning aku naik hihi. Tapi saja lah nak cerita memandangkan aku masih berada dalam mood tak sedaq diri walaupun SPM sudah berada around the corner. Ya, aku masih tak sedaq diri walhal result trial SPM sangatlah mendukacitakan sampai bila orang tanya ja result aku jawab dengan muka bengis lalu mendengus kuat.

Dah serupa naga.

Sejujurnya lepaih aku cashout tahun lepaih, nuffnang aku seperti hidup segan mati tak mahu. CPUV pon tak membantu langsung. Nak bantu padia bila earning CPUV yang paling tinggi pon ialah tiga ringgit sembilan puluh pat sen. Sodih. Tapi takpa iolls dah nak habih sekolah, dah boleh keluaqkan duit biasiswa muahahahaha.

Tu pon taktau bila boleh buat keluaq T.T

 aku takpernah nampak lagi iklan ni kat blog aku... 
So kalau hampa ternampak masa hampa tersinggah kat sini, jangan lupa klik tau. Bukan paksa cuma sarankan hikhikhik tetiba gelak kepit. Kepit lah sangat kan padahal tengah baran muehehe.

Oh ya, memandangkan spm cuma tinggal lagi 34 hari, jadi blog ni mungkin akan ditinggalkan buat sementara waktu. Maklum lah banyak nak kena cover. Trial haritu aku redha ja tak baca buku habih kali ni takleh la buat macam tu khenn. Hang tu bukannya pandai anis farhana oi. Btw sebelum spm bermula, aku akan update satu entri. Hahahaha tu pon kalau aku ingatlah.

Ok lah bai. Aku rasa sense of humor aku dah hilang la lepaih demam haritu. Haih batuk pon tak berenti renti. Assalamualaikum.

ps : camana nak exam ni, aku asyik layan Detective Conan ja kebelakangan ni. ya Allah...
ps : result trial SPM dengan trial PMR dah lebih kurang. harap harap result spm nanti pon lebih kurangla dengan result pmr.

14 comments:

Aina Akmal said...

Alohh. siannnya akak. good luck tau untuk exam nanti.. iklan tak keluar lahh kak. sob.. sob.. T_T

Anis Ifham said...

good luck! :)

lynndamya said...

Salam, alahai sedih bace..haha okay, me click on that adv ya..hehe ;)hope bertambah :)

Miss Yana said...

da jmpe n da tolg klik CPUV proton n sime darby.. byk mncul waktu2 cenggini..

Sweet Pea said...

Bestnya dapat CPUV....:)

Cik Balqis said...

yg tang SPM tak sedar diri tu yg best sekali..haha :D

baik stdy betul2. sebulan je lg.
sy pun byk bsing dgn student sy sndrik. blja blja blja :D

Ibu Fahim said...

Best of luck in ur exam..:-)

eyqa yushaiza said...

duit tu simpan tok belajar nanti.
nanti banyak duit nak kena guna.
goodluck for spm ok.

nah nah yus tambah duit tabung banyak2 :DD

Hidayah Suhailee said...

yaya pun spm taon ni.. good luck!!! :) Fighting!

Cik Nadyya said...

goodluck tuk spm.. buat trbaik ok ;)

Anne Nurain said...

nuffnang tak kuar so akak klik churp2 ja.. hihi.. gud luck spm ye, byk kn ulangkaji subjek yg lemah..

Azney Shamsuddin said...

wahhh tahniah. bestnya kalau dapat cam nie.

Barniyah Ammara said...

Tak jumpalah iklan kat blog ni.. :( Tak apa, saya dah tolong klikkan link yang akak bagi tu. Nanti dah cash out jangan salah guna pula duit tu! (Lol. Macam mak cik. -_- ) Btw, good luck SPM. Buat yang terbaik ya! ;)

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah :)