Friday, 6 June 2014

My Feveret Blogger #2

Assalamualaikum dan salam jumaat semua :)

Hari ni aku nak share pasal blog yang aku suka gila gila. Gila gila tu mean hari hari bukak blog dia. Hari hari usha gambaq dia. Sebelum offline mesti bukak blog dia padahal dah agak blog dia takdak entri baru pun. Btw nie masa aku rajin la. Kalau aku dah malaih, blog sapa pun aku tak bukak. Blog sendiri lagi aku tak bukak -__-

Btw hampa rasa pelik tak kenapa ada '#2' dekat tajuk?

Haaa sebabnya sebelum ni aku dah pernah buat entri macam ni. Tapi masa tu aku newbie lagi dalam blogging ni. Hampa paham paham ja lah kan perangai orang baru buat blog(ka aku sorang ja haha lol), yang mana follower dia banyak , yang mana entri dia orang banyak komen, blog tu lah yang aku suka sampai bookmarks penuh satu baris. Fuhh, punyalah bersemangat waja.

But now, aku dah tak berapa heran sangat kalau blog tu banyak follower, banyak orang komen, banyak orang duduk dekat blog dia dalam satu masa, blog lawa ka, blog glemer ka dan bla bla bla. Lani, aku dah tak minat satu satu blog tu secara membuta tuli(hahaha poyo!) tapi blog yang aku suka still blog glemer dan populer hahahaha. Memang poyo la aku ni :')

Dan blog yang aku minat gila gila tu adalahhhhhhh, jengg jengg jengg*ketuk drum*


Aku minat blog honeykoyuki ni dari aku takdak blog lagi weh. Aku pun tak paham macam mana aku blog minat blog ni lama gila tehee padahal aku ni cepat boring dengan blog yang sama. Tapi bila mai tang blog ni, serius aku tak boring malah aku siap ulang berpuluh puluh kali dalam masa sehari hahaha. Gila. Mungkin sebab penulisan fatin liyana ni best dan simple dan mungkin jugak sebab fatin ni lawa ahh aku suka haha. Ok gila lagi sekali. 

Dulu, kini dan selamanya aku suka blog honeykoyuki.

2. Hatim Abd Razak.

Aku jumpa blog nie masa nak baca review novel the perks of being a wallflower. Hampa tau dak, aku dah bukak blog nie berkali kali tapi tak pernah lak aku p baca entri lain selain entri review novel tu. Punya luruih la anis farhana nie haha. Aku nie pun tergerak hati nak baca entri lain bila TERperasan yang dia nie sebenaqnya student medic siap belajar kat ireland lagi. Aku nie pulak memang suka gila baca blog orang yang belajaq kat luaq negara. Gigih gila baca blog nie sampai sakit habih mata aku sobs sobs.

Btw blog nie memang best gila dan aku suka walaupun owner blog ni suka mencarut haha dan kadang kadang tersentap gak la baca entri dia T.T

Dua nie ja blog yang aku suka gila gila. Ada ja blog lain yang aku suka baca tapi dua blog nie la yang paling aku suka. Giteww. Lagipun bila aku baca dua blog nie, aku rasa macam semangat gila. Maybe sebab depa nie dokter kot. Fatin liyana bakal dokter, mari bergebang tu memang dah jadi dokter. Tetiba rasa nak p baca buku biologi. Kbai.

Assalamualaikum.

ps : hampa tau dak, kalau aku dah minat satu satu blog tu, aku boleh baca semua entri dia dalam masa sehari ja. siap boleh ulang tanpa jemu. tudiaa, semangat tahap takleh blah.

pss : ni draft dari tahun lepas weh. tahun ni baru nak publish hahaha gelong la anis ni :')

psss : hampa perasan dak tajuk blogger tapi dok cerita pasai blog hahaha dah napa hang anis farhanaaa??

18 comments:

lynndamya said...

Salam, haha suka Fatin Liyana sbb dia cantik, tp entry dia bace certain je..hehe :D Hatim tu xtau lagi..nt i terjah...haha :D

Fadzi Razak said...

Hahahah same lah. Minat edngan blog http://www.akiraceo.com/. First time jumpa blog dia, satu hari suntuk bace blog dia dari mula sampai habis.

Tashira Sha said...

hahih dulu masa kite masih newbie pun macam ni juga haha. anyway,kite pun suka baca blog kak fatin,lawa aaaa

Mazni Munawar said...

blog fatin liyana memang best ^^

Anis Farhana said...

@Mazni Munawar hehehehe best kan kan :)

Anis Farhana said...

@Tashira Sha hahaha boleh la sep sikit. kan kan lawaaaa

Anis Farhana said...

@Fadzi Razak hehehehe semangat kann . kalau la time belajar camni gak mesti dapat A heee >.<

Anis Farhana said...

@lynndamya lawa kan fatin liyana hehehe. terjah jangan tak terjah okeee hehehe :)

Hafezah Yusof said...

suka gak dgn fatin liyana tp skg jrg nk bw blog dia hehe

husna yusof said...

hehehe una pun rajin singgah2 blog sane,, tp malu la kita ni biase2 je,, ni semua blog2 hebat ni :) soo jadi silent reader je hehehe

Anis Adnan said...

Ada masa akan terjah kedua-dua blog tu :)

aiman mania said...

ramai sgt sgt org adore si fatin liyana....aiman pon cemtuh jugak..selalu ushar ushar blog dia..biar tader entry pon tapi selalu jenguk blog dia..dia aktif kat instagram ^^

Aqilah Azmi said...

FL is my fav too <3

Nur Farahuda said...

memang best baca blog fatin liyana. tak bosan =D

tenku butang said...

hu2.. blog FL memang best.. orangnya pun lawaaaa.. tak sombong..

Junkyo No Hikari said...

sekali masuk post pasal tough2 kan badan ahahaha XD baru follow diaorang tadi.. kui3
anyway jeles gila tgok org belajar dkat luar negara.. TT^TT dah la tuh dapat jalan2 merata tempat adehhh..

Semantic Sepia said...

suka blog fatin liyana!

Nur Irdina said...

seriuslehhh I pon dah jatuh chenta dgn blog ni disbbkan bahasa utagha dia tudia tak kontrolll >< syok kot baca bahasa kedah hahah .
btw, masih ingatkah kepada saya ? (ayat poyo+skema+comel)