Sunday, 22 June 2014

Happy 17th Birthday

Assalamualaikum.

Semalam, 21.06.2014 adalah birthday iolls. Alhamdulillah, aku dah berusia 17 tahun. Memandangkan aku bukannya artis sampai beribu orang wish. Aku cuma anis farhana, seorang blogger pemalaih dan bakal menghadapi spm tahun ni jadi mehlah wish kat diri sendiri. Sian sangat >.< Semoga nur anis farhana dipanjangkan umoq, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan mendapat result spm yang cemerlang ehee :)

Ok dah.

Btw semalam takdak sambutan apa pun sebab aku malaih gila. Kalau aku rajin pun inshaAllah takkan ada sambutan. Tapi semalam aku adala buat makan makan sikit untuk aku sorang ihiks. Maklum la poket tengah rabak lani, tak kuasa i nak belanja satu kelaih. Mohon memahami iolls. Ni la makanan yang i makan semalam;

kek coklat moist yang terlebih coklat - entah la kuih apa keraih gila sakit gigi i - coklat nano feveret sepanjang zaman - cucoq badak pedaih gila bakhang 
I nak ucap terima kasih sangat sangat kat kawan kawan sebab wish kat i. Dan terima kasih sangat sangat kat kawan yang bagi hadiah. Terima kasih sangat sangat ok. Bila i ada rezeki lebih i belanja makan secret recipe ok heheheheh berangan. 

What did i get for my birthday?

Tadaaaaaaaaaa i beli lotion baby. Ada sebab ok napa aku beli benda alah ni.

i) Tangan i makin lama makin kering.
ii) Lotion aku yang lama entah ke mana beliau menghilang.
iii) Saja nak bajet diri ini masih bayi ehehehe.
iv) Ni la lotion yang paling murah kat kedai tersebut ihiks

Ok lah babaiiii. Assalamualaikum :)

7 comments:

CXopportunities said...

happy belated dear :)

nurul hidayah said...

Ingatkan lotion tu orang yg bagi . Hadiah untuk diri sendiri eh .. hehe .. Sama la dgn sis , malaih ka qajin ka , tetap takda sambutan , dah lama tunggu surprise tapi takdak. hahaha . Sadis . Good luck n all the best . Do ur BEST to be THE BEST among THE BEST . Happy sweet 17 sis

Mazni Munawar said...

Terkeluaq dah loghat kedoh dia! Happy birthday anis! Gudluck SPM. Kita sama2 mangsa Spm yg kesian tahun ni :p

timm bill said...

hb, gud luck 4 spm!

Anis Adnan said...

Belated happy birthday and good luck for spm!

Nurazlan Azmi said...

selamat hari jadi anis !!!! semoga akak mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM ^^

Farah Arina said...

anis im sorry sebab memang lambat gila wish.
happy belated birthday, okay? study hard and be a good girl. all the best for your spm. :)