Monday, 26 May 2014

Happy Holidays

Assalamualaikum.

HAPPY HOLIDAYS UOLLS ^_^

Hari ni last exam; fizik. Tension gila jawab fizik. Lepas jawab teroih rasa nak pitam haha. Over sangat. Ekceli kan, lepas jawab aku rasa hepi gila gila ah sebab bila exam abih, ini bermakna dah start cuti woiiii. Apa lagi perkara yang membahagiakan selain cuti dan lulus exam? Oh haa, amik duit biasiswa juga perkara bahagia. Lagi bahagia dari lulus exam wakakaka.

Eh, takdak aihh.

Aku sebenarnya taktau nak buat apa, tu yang buang tebiat update blog malam malam ni. Nak baca buku rasa macam malaih gila. Dah la 3 minggu asik pegang buku, habih exam pun pegang buku lagi... Memang dok ler. Lagipun tak rock rr asik bace buku je haha. Spm jahanam baru nak insaf kot aku ni kan :')

Aktiviti time cuti tak rancang lagi, aku taktau nak buat apa hee. Rasa macam nak keluaq jalan jalan tapi boleh keluaq ja la sebab duit takdak ihik. Rasa macam nak eksesais bagi kuruih tapi... Nak eksesais camna weh? Lari satu padang? Lompat katak? Atau aku tidoq ja? Hewhewhew.

Satu ja aku harap, cuti kali ni lebih produktif(berangan)... InshaAllah. Btw aku dah set aktiviti membaca akan bermula 2 hari sebelum cuti habis ihikhehehehehe.
Eh ok lah. aku dah taktau nak taip apa. So, babaii. jumpa lagi di episod akan datang. Assalamualaikum :)

Selamat malam juga uolls :)


ps : sebenarnya, sekolah cuti berapa hari pun aku taktau. punya lah fokes kat exam hahaha.

16 comments:

zahrenn na said...

happy holidah dek!! hehe..buat betul2 tme spm ye..hehe

aRz MoHa said...

semoga berjaya dalam peperiksaan

fadh leyanie said...

selamat bercuti..syioknya..:D

Anis Adnan said...

Happy holiday Anis! :)

Iola said...

selamat bercuti sekolah ^^

♥ Lia Abdillah ♥ said...

happy holiday! lia lagi3 gmbira, sbb leh duk umah, duk asrama packed sgt jadual. btw lme dh x bw sini :)

Tashira Sha said...

yeayyy cutiiiii. mmng happy gila . dapat lah nak tido puas2. hihi

Junkyo No Hikari said...

fizik.. penat blajar fizik dulu sbb ank kna fikir benda yg sains2 nih dgn imaginasi baru leh ingat XDD ahaha

bagus2 isi masa lapang elok2.. XDD takut2 lain lak yg diisi ahaha XDD

FarhanahAdzlan said...

selamat bercuti...use your holiday wisely ;)

Farah Arina said...

happy holiday anis (:
waktu cuti ni lah masa yang ada untuk blogwalking hihi sebelum ni kan asyik exam sampai nak blogwalking pun tak sempat ;)

Awanie Aeriz said...

Haip... singgah sini ^^
Good luck untuk exam.
Calon SPMkah?

Nur Hamizah said...

Kenapa ramai kata fizik susah ? TT_______TT Ohh no no no. Fizik sangat-sangat menyeronokkan sayang. Percayalah. Semarakkan cinta buat FIZIK ! Hahahaha. Btw, happy holiday :D

Ibnu Ramli said...

Wahhh, untunglah.. aku ni dah nak habis cuti dah pun dah siap2 nak balik kampus -____-

Aqilah Azmi said...

HAPPY HOLIDAY BEBEH :D
BEST OF LUCK YE <333

Zierwa Zainal said...

bestnya cuti sekolah.. adik2 zz semua kat rumah kot..jeles..

SAMIQA ♥ said...

Goodluck !!!