Wednesday, 21 May 2014

Dah p sekolah, rupanya hari ni cuti

Assalamualaikum.

Innalillahiwainnailaihirojiun..

Hari ni cuti sekolah. Cuti sekolah sebab Pemangku Sultan Kedah mangkat. Al-fatihah...

Ekceli hari ni exam. Exam agama dengan sejarah. masa cikgu bagitau kata hari ni cuti dan exam dibatalkan, kemain aku seronok gila pastu tetiba tersedar hari ni cuti sebab Pemangku Sultan Kedah mangkat. Astaghfirullah...

Rasa bersalah. Rasa sedih.

Bukan aku ja yang seronok gila, semua pelajar seronok gila sampai bersorak. Lepaih bersorak semua kena ceramah dengan cikgu. Rasa bersalah bertambah tambah...

Sampai lani aku rasa bersalah... Dan rasa seronok ada gak sikit tapi bukan sebab hari ni cuti(agak agak rr nak seronok sebab cuti... ni cuti berkabung weh)... Aku seronok sebab exam batal. Aku mana baca agama habih lagi weh. Banyak gila tajuk yang aku tak baca lagi. Ini semua salah running man!(ehee tetiba)

Ok lah, iolls nak chaw. Esok exam addmath, satu apa aku tak baca lagi. Harap tak gagal macam exam lepaih. Ekceli kan iolls pernah sekali ja luluih untuk addmath haha. Tu pun ujian 1 form 4, masa baru belajaq 1 bab -__-

Assalamualaikum.


ps : tak beragak gila aku ni hahaha balik sekolah teroih update blog hahah. bukannya nak p baca buku. ekceli iolls teruja gila sebab first time pukul 8 dah balik sekolah. ahaha.

pss : hari ni aku genap 16 tahun 11 bulan wehh. lagi sebulan ja birthday aku ehehehehehe.

13 comments:

Nurul Huda said...

innalillahi wainna ilaihi rajiun
. suke lah tuu xjwb exam.:)

yasmin mazlan said...

sama mcam kita jugak, semangat nak jwb exam addmath td, pastu tetiba dengar pengunguman dari pejabat kata cuti hari ni,, apa lagi happy gila la .. pastu semua students kena panngil ke dataran, kena ceramah dengan cikgu td, pastu rasa bersalah la pulak sbb happy sangat, btw exam addmath xlepas lg,, nnt lepas bukak cuti kena exam pulak.. :/

Aisya 사구라 said...

dulu akak pernah sekali fail addmaths then exam mid year terus dapat A :-D
banyakkan practise ok~

Anis Farhana said...

@yasmin mazlan nasib cikgu gitau masa kami xmasuk kelas lagi sebab perhimpunan xhabis lagi. kalau x habis laa, dah la kelas belakang gila jauh. >.<

oohhhh exam lepas bukak sekolah ehh, kami ganti hari sabtu ni. sejarah 3 n agama 2 :)

Anis Farhana said...

@Nurul Huda sukaaa gak laaaa ehehehehe >.<

Anis Farhana said...

@Aisya 사구라 saya jarang buat practise. hmmmm, macam mana nak luluih kalau macam ni. saya kena berubah yeah hehe >.<

atie zakaria said...

innalillah..

good luck for ur exam..

akk pn sama asyik fail je addmath.. hahaha.. papepun study smart...

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

anis !
kemain suka cuti eh? hahaha. mohon betulkan niat, cuti berkabung XD
exam addmath acanor? susah dop?

Anis Farhana said...

@atie zakaria heeee thanks akak. hahaha inshaAllah :)

Anis Farhana said...

@Nur Haziqah Mohd Rosli hahaha manadaaa. dah betulkan niat semalam masa kena marah ihiks >.<

ofkos la susah haha. dah nampak tanda2 nak fail >.<

Fara_nym (Farahanim) said...

mesti best tak jawab exam ...sara lega.. hohoh and Innalillahiwainnailaihirojiun [pemangku sultan kedah]

Lee Wa Wan said...

takziah n rip T_T

Yun Sing said...

Aww.. :|