Thursday, 6 September 2012

Sekadar Entri Ringkas!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ni cuma short entry ja. Kali nie aku takmau taip panjang panjang. Ini disebabkan oleh, aku nak guna otak nie untuk buat kerja sekolah yang berlungguk tu. Haaa, aku ingat makin sikit kerja sekolah bila nak dekat periksa tapi aku silap. Makin banyak adalah! Tapi it's ok laa. Aku kan rajin. Hahaha *kawan aku yang baca entry nie, jangan kutuk kutuk oke :')*

PMR dah tak sampai sebulan dan insyaAllah aku akan kurangkan online. Mungkin start esok. Ohh yaa, nak tanya sikit. Lagu apa yang best erk? Tak kiralah lagu omputih ka, melayu ka, indon ka, korea ka, bangla ja jangan. Hahaha :)

Oke lah. Makin lama duduk kat depan laptop makin banyak pulak idea nak keluar. Saja ja hang kan otak. Nak bagi aku terleka kan kan. Aku nie pelajar cemerlang laa! Tak akan tergoda dengan benda benda cenggini, wahh gituuu hahaha. Oke lah, good nite korang semua. 

Assalamualaikum dan tata! 

6 comments:

Awie Omar said...

Salam sejahtera. Saya Awie Omar dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

kalau sy suke lagu one diretion-one thing . Melayu, ainan tasneem- aku suka dia .. sweet ~~ . korea ? Beast-beautiful ~~ sweet jugak ;D

Delaila Adnan said...

Salam

Dengarlah lagu hidup satu perjuangan, semangat untuk ambik pmr hehheh

Anis Farhana said...

@♥ Lia Abdillah ♥ Yeahh , saya suka semua lagu tuu . sweet :)

Anis Farhana said...

@Delaila Adnan Haha , terus bersemangat :)

Zack Kool said...

lagu yg best..

gotta luv -u sean paul..