Sunday, 19 August 2012

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Dipagi hari raya yang indah nie, aku nak cakap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua rakyat Malaysia yang beragama Islam.
Tak sangka cepat gila masa berlalu. tup tup, dah kawin rupanya aku.
Eh eh, silap. Tup tup, kita dah raya. Hahaha.

Kemain semangat aku hupdate blog pagi pagi raya nieh.
Orang siap siap pergi sembahyang raya, aku pulak hupdate blog dengan rambut macam baru lepas kena kejutan elektrik.
Bagus hang baguss *tepuk tangan*

Tukar topik kejap.
Oke, nampak tak blog aku dah bertukar baju. Nie baju raya dia.
Aku sanggup berjaga smpai pukul 1 semata-mata untuk blog ntah apa apa nie. Hahaha
nampak tak kebaikan aku disitu.
Semua nie disebabkan oleh terpengaruh dengan kak Lyssa.
Kak Lyssa tukar baju blog, aku pun nak tukar.
Taknak kalah aku nie enn :)


ini dulu
ini sekarang


Hampa rasa yang mana comel? Try la komen. Takpa aku tak marah. Aku kan budak baik lagi comel. Hahaha.
Oke, taknak cakap banyak banyak. Tak beraya aku satgi :')
Gotta go. Nak siap siap pergi sembahyang raya pastu siap siap balik kampung. Yeahhhh. 
Ooo, balik kampung. Ooo, balik kampung. Ooo, balik kampung. Hati girang *ntah betul ka dak lirik dia nieh :)*
Tata :)


ps : aku post entri nie sebagai pengubat rindu hampa kat aku sebab aku balik kampung lama. hahaha. gila perasan aku nie. bajet hampa rindu aku . :)

5 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥

    Jom Baca/Komen :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  2. Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

    Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, bantu Abe. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat Abe sama2 berjuang MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete

Sapa komen dia baguihh.