Monday, 10 June 2019

Minggu-minggu terakhir

Assalamulaikum.
Happy birthday blog budakpeliksstory!!!!!!!! Tak sangka dah 7 tahun dah umur blog ni omaigaddddd who knows blog ni akan tahan sampai 7 tahun sebab dulu aku jenis perangai tak sampai 2 hari dah delete blog zzzz :')
Last post acah nak update blog kerap tapi tinggal harapan sebab aku malas gila and aku banyak habiskan masa tengok youtube so yeah. Okay firstly, aku nak ucap selamat hari raya kepada sesiapa yang terbukak blog ni. Secondly, aku nak cakap yang aku ada exam lepas raya. Aku agak bersyukur la exam aku start lambat dari orang lain sebab walaupun aku balik lambat gila tapi at least aku takyah pegang buku masa hari raya kedua :')

Selain dari perasaan bersyukur, aku juga sedikit nervous sebab sem depan aku dah start latihan ilmiah which means aku dah start buat proposal semua tu. Dr dah bagi tajuk tapi aku tak decide lagi nak tajuk mana. Ingat nak ambik yang ada kaitan dengan programming tapi... tajuk tu under dr lelaki. Takmau aku T.T

Tapikan cepat gila masa berlalu, tengok tengok dah masuk tahun 3. Aku ingat lagi aku layan kpop siang malam sebab kecewa permohonan upu aku kena tolak, siap nangis haha tapi tak sangka dah 2 tahun dah dekat ukm. So, takyah sedih sedih kalau hang tak dapat apa yang hang nak sebab mungkin ada yang lagi baik duk tunggu hang :)

And aku tak rasa aku akan update masa birthday aku, 21 ni. So aku ucap siap siap lah dekat diri sendiri hehe, happy birthday anis. Semoga murah rezeki dan semoga sem depan dah tak malas nak study macam sekarang. Dan semoga anis boleh cakap korea cepat sikit(dah la belajar through variety shows pastu nak cepat cepat pulak, memang tak r) btw aku banyak shopping kebelakangan ni so aku anggap hadiah birthday lah haha :)

Selain barang barang yang aku beli tu, aku ada jugak hadiah lain....

nasib bioinfo tukar tarikh, kalau tak aku ada dua papers masa birthday aku, tak ke rasa nak nangeh :')

Okay bye, assalamualaikum. 

No comments:

Post a Comment

Sapa komen dia baguihh.