Thursday, 17 October 2013

Happy Eid ul-Adha

Assalamualaikum.

Hahaha. Dah raya ketiga baru nak update nokss. Mihmih. Sepatutnya aku update entri nie 10 Zulhijjah haritu tapi ntah la camna aku mengantuk gila lepas edit blog. Nak update semalam memang takleh ler sebab semalam iolls busy. Kejap balik kampung belah mak, kejap belah ayah pastu balik belah mak balik. Hahaha. Line kat sana pulak memang jenis mintak kaki. Sempat la mandi dulu masa nak tunggu habis loading -__-

Haaa, cerita pasal edit blog. Nampak tak perubahan kat blog aku? Lawa tak? Lepas aku habis exam aku nak sambung balik edit sebab blog aku sekarang nampak macam ntah apa apa ja sebab haritu nak cepat kan. Itulah orang cakap 'biar lambat asal selamat' gitewww. Mungkin jugak tak berkat sebab orang lain pergi sembahyang raya, aku pulak hadap blog. Tapi hujan lebat kott kat rumah aku. Lebat gila sampai mengantuk zzzzzzzz.

Hari nie aku sekolah tapi tak belajar. Siap kena pakai baju kurung lagi. Perghh. Masa mula mula sampai sekolah, gila malu sampai jalan kepit kot hahahaha. Mana pernah wehh aku masuk kolah jalan kepit kepit. Selalunya aku jalan penuh semangat, tangan di dada, mata pandang hadapan. Bila ada orang lalu dekat sebelah, aku melambai lambai ibarat daun nyior melambai lambai pabila ditiup angin sepoi sepoi bahasa. Amboi, kemain over hahahaha.

Okeh lah. Selamat malam uolls. Jumpa lagi 31 Oktober 2013. Hahahaha. Time tu aku dah merdeka uolls. Sekarang nie tak merdeka lagi sebab masih ada 8 subjek yang perlu aku harungi. Exam pun lambat nau nak habis. Cepat lah habis cepat lah. Iolls nak tengok kdrama puas puas. Iolls nak tengok runningman tanpa rasa bersalah. Iolls nak tidor tanpa mimpi ngeri(pernah ke aku mimpi ngeri sebelum nie? -___-) and whatsoever lah. Babaii.

Assalamualaikum.

4 comments:

Fatanah Khirizan said...

kak anis! lawa sangat sangat sangat! :) hehe,saya suka! pakai baju kurung,comel! :D

anajingga said...

selamat hari raya jua buat Anis Farhana...comei2 gadis2 manis ni..

Anis Farhana said...

@Fatanah Khirizan hahaha. terima kasih adikk :)

Anis Farhana said...

@anajingga hahaha. :)